Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

onsdag den 2. maj 2012

Så blev pixi sommerklippet!

Det gjorde hun nemlig i dag hos Gi Hals :) Hun trængte også temmelig meget efterhånden og den lille hund har det bare så varmt med den tætte pels.

Før
Jeg burde faktsik næsten lave før/efter reklamer for det er godt nok et træls før billede ;) hun ser sur, grå og ulden ud, men med undtagelse af surheden er det bare dårlig belysning. Det er virkelig ikke særlig godt!

coton, havanaise
Efter
Lidt bedre belysning, men også en renere og hvidere hund :) Hendes pels er ikke blevet så meget kortere, men den er tyndet godt ud og føles som den blødeste hvalpepels! Ører og negle har også fået en overhaling, så nu er hun simpelhen sommerklar.

Lige p.t. ligger hun i sit "telt" ovenpå og tager en lille powernap ovenpå den hårde frisørtur. Vi skal nemlig besøge en lille shih tzu i aften til en kop kaffe og hundeleg. 

Det kræver selvfølgelig en lille gave, for Pixi fik den lækreste slikpose da de var på besøg hjemme hos os. Mens hun sover og ikke hører at jeg rasler med spændende poser, har jeg blandet en hyggelig pose med tørrede kød, tyggeben osv.

Der følger selvfølgelig også en lille bold med til herlighederne ;)

Jeg kan forresten kun anbefale "Gi Hals", hvis i bor omkring omkring Aalborg/Hals. Hun er rigtig dygtig, lytter til hvad man har af ideer og er så sød over for hundene :) Hun er så rar til at svare på alle ens dumme spørgsmål og give gode råd! thumbs up! Vi vender helt klart tilbage.

6 kommentarer:

Pernille sagde ...

Hvor er hun blevet fin, Line :) og hvor må det være dejligt for hende!

Anne-Mette sagde ...

Hun ligner en, der elsker kameraet. Min søster har en hanhund af samme race. De er så dejlige - og sikke fin hun er blevet efter en tur ved frisøren.

Linebinevaskemaskine sagde ...

Pernille: ja ikke :) rigtig sommerlækker! Hun nyder det også tror jeg

krAm: Det gør hun også når det lige passer hende ;) Det er virkelig en skøn hund.

Maiken sagde ...

Åh Line hvor er hun bare fin :)
Hun ser altid så glad ud.
Der er ikke noget bedre end en nyklippet og -vasket hund.

Maria sagde ...

Hej Line! Min mor er på jagt efter en hund som din.. ved du om, der I købte jeres, er nogle der avler... eller hvordan man nu spørger om sådan noget ;-)

Linebinevaskemaskine sagde ...

Maiken: Taak :) det gør hun nemlig for det meste, enten glad eller vildt forurettet ;)

Maria: Det er også en dejlig hund :) De gør engang i mellem, men jeg tror desværre ikke der er nogen lige nu.

Send en kommentar