Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

fredag den 18. maj 2012

Et glasfuld vanilje

Selvom det var mors dag i søndags og at vi var ude på gården for at hygge om min mor, endte jeg også med at få nogle rare sager med hjem! Jeg har en stor svaghed for patentglas i alle størrelser og det ved min mor godt, så da hun var til marked havde hun to ordentlige poser med fine patentglas med hjem til mig.

Ud over de almindelige patentglas, havde hun også fundet dette lækre, høje glas

Hun tænkte straks, "det kan Line bruge til vaniljestænger" og ganske rigtigt passer det helt perfekt dertil :)

Det er ikke lige et glas jeg er stødt på før, men jeg er vældig glad for det :) Jeg kunne faktisk godt bruge nogle flere, så jeg må selv på udkig på sommerens markeder.

9 kommentarer:

jjj sagde ...

Hvor er din mor sød. Jeg kan godt tilskrive mig det der med patentglas. Bare glas i det hele taget.

Noget helt andet er at jeg smiler stadig stort over det billede af din hund da I var på besøg på Selleberg. Der hvor hun ligger helt nede langs græsset mens I går.
Det er et sjovt billede.

Marian N. Larsen sagde ...

Sikke betænksom din mor er! Patentglas er også virkelig pæne... og sikke fint det ser ud med dine vaniljestænger i det nye glas :)

God weekend til dig Line!

by Busk sagde ...

Elsker også patent glas, så ved man der er styr på køkkenskabene :-)
Jeg har flere gange overvejet at bestille nogle magen til det du nu har fået til vanillestænger.
Se
http://www.sylteglas.dk/Produkter.aspx?GroupID=GROUP10

Anonym sagde ...

Ej hvor fint sådan en mor vil jeg også have, og glasset også! Nej jeg har en dejlig mor men kunne helt sikkert godt bruge sådan et glas, for mine ligger bare og snadrer rundt i en mindre flatterende plastik bøtte. Ha en dejlig dag!

Linebinevaskemaskine sagde ...

KunstnerKram: Det er hun ihvertflad :) haha ja Pixi hyggede sig og kunne have brugt hele dagen hos Selleberg. Dejligt at det kan bringe flere smil frem :)

Marian: Hun er altid lige på udkig efter et eller andet hun ved vi sætter pris på :) jeg er simpelthen så glas for det! Du må også have en rigtig skøn weekend!

by Busk: Nemlig! ikke alle de dumme små poser. Jeg regner snart med at skulle bestille herfra http://glaeserundflaschen.de/ de har dem nemlig også til ydest rimelige penge + alverdens andre søde glas og flasker. portoen er faktisk heller ikke gal :)

Monstercircus: haha :D detkan jeg gdt forstå. Det ser lidt pænere ud i sådan et fint glas.

jjj sagde ...

Jeg elsker om efteråret at hælde sommeren på glas. Hvis det var direkte markedsføring skulle det være at hælde sommeren på patentglas.

Nu er jeg også hundeejer og da du også er ved du også hvor meget vi griner af dem. Min er en schæfertæve, tre til august og hun har bare så meget personlighed, at jeg ikke kan forstå hvor hun gemmer det henne. Jeg er sikker på at hvis vores hunde mødes ville det gå godt.

Hunde er bare fantastiske.....

Der er også et andet billede hvor hun står med noget i munden. Det er også godt. Får mig også til smile..

heidi sagde ...

Jeg skulle også lige til at skrive at de ligner Weck glas som Gläser und Flaschen også har - men det har du jo tilsyneladende fundet ud af selv :-)

Linebinevaskemaskine sagde ...

KunstnerKram: Det er også fantastisk at gemme sommerens smag :) haha ja vi griner meget af Pixi og alle de ting hun finder på (og hvor forurettet hun kan se ud!). Der er rigtig meget personlighed gemt i en hund :) Det tror jeg også! Pixi er meget hvalpet endnu og elsker at løbe rundt med andre hunde.

Heidi: Der var jo en skøn blogger der gav sådan et godt tip om den Gläser und Flaschen side ;) jeg må altså også snart gøre alvor af at bestille derfra

jjj sagde ...

Jeg havde helt glemt at jeg var igang med at lave vaniljeessens. I et knap så flot glas som dit. Men jeg enspænder alligevel.

Ja er det ikke utroligt hvordan hunde kan se uforrettet ud. Haha. Jeg kan barsel på min hvornår hun har lavet ulykker og så ser hun så uforudrettet.

Send en kommentar