Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

torsdag den 21. februar 2013

Da huset fik vægge!

Så skal jeg love for at vi rykker :) med den nye dato (6.juni) kommer det hele lige pludselig meget tæt på! Der er sket enormt meget derude inden for den sidste uges tid og det begynder at blive utrolig virkeligt. Det er svært at forstille sig den ujævne græsmark for blot nogle måneder siden.

12. Februar 2013
 Pludselig var de begyndt at opsætte porebeton? derude :) De startede med stuen.


13. februar 2013
 Dagen efter havde vi fået den fineste asfalterede vej. Billedet er taget med ryggen til vores hus.

Hjørnet i stuen, hvor vi regner med at sofaen skal stå :)

Så begyndte vi så småt at se hvordan de forskellige værelser blev til. Billedet er taget fra soveværelset og ind mod det store badeværelse

Resten af den luftige stue :) Den ser temmelig lille ud, men det er den ikke!

18. februar 2013
Så skød der et hus mere op :) Skønt med naboer! Vi hjælper også hinanden med at holde øje med hvad der sker derude.

Alle porebetonvæggene er sat nu :)

 Vi fik ikke set huset indvendigt den dag, da vi ikke ville forstyrre håndværkeren

Bagsiden :)

19. Februar 2013
Og pludselig, dagen efter, var de begyndt på taget!

 Bagsiden igen :)

Det går helt utrolig stærkt nu og vi glæder os sådan. Vi skulle jo oprindeligt have overdraget det færdige hus på min fødselsdag, 28. februar, i næste uge og det er rigtig mærkeligt at tænke på. Det havde ellers været en fantastisk gave ;) Nu må Daniel finde på noget andet.
Måske jeg skal tage ud med lidt kage til håndværkerne i næste uge. Er der nogen der har en ide/opskrift på en "håndværkervenlig" kage?

7 kommentarer:

Det Stormske Køkken sagde ...

Wauw hvor der sker noget nu!

Min mekanikermand har jo kage med ugentligt og eneste krav er at det skal kunne spise med hånden uden de bliver smattet. Så muffins eller bradepandekager er altid et hit! :)

Helle sagde ...

Det er nemlig det... at lige pludselig.. så går det bare stærkt!
Fra pludderhul til fundament, til vægge tag og snart sten, vinduer, møbler og JER!


Men spær på taget.. det betyder da rejsegilde?
Skal I holde sådan noget??

Mit element sagde ...

Hvor spændende at der begynder at skyde et hus op, - håber håndværkerne holder tempoet og gør deres arbejde godt nok :)

Hvad med en marzarin kage/tærte?
- Den er altid god med noget stærk kaffe til!?

Hilsen

// CUPCAKE-STYLISTEN //

www.louiogbearnaisen.dk sagde ...

Ej, hvor lækkert :) Glæder mig til at se det færdige resultat - lige pludselig står huset der jo bare :)
Tænker en omgang kanelsnegle vil gøre glæde - det har de ihvertfald gjort utallige gange på kæresten arbejde ;)

Eeyorenyk sagde ...

De sidste par år har vi fået solgt flere huse her hvor jeg bor, hvor ejerne har revet det gamle **** ned og bygget noget nyt. De første måneder har alle de gamle pensionister ikke lavet andet end at klage og brokke sig over den grimme byggegrund der da aldrig bliver til noget ... Så står man op en dag og PANG, så står der et hus! O_o Jeg ved ikke hvordan de gør, de håndværkere, men jeg bliver lige rystet hver gang at der opstår et hus fra den ene til den anden nærmest. Haha.

Tillykke med den lille-store skat. Ih, det er også min drøm at bygge eget hus. Eller, få andre til at bygge det for mig. :P

Ang. kage så plejer bradepandekager at være et hit. I hvert fald noget der ikke smatter, og som ikke kræver gaffel, tallerken og alt muligt. OG så synes jeg sjældent håndværkere er typerne der interessere sig for hvilken melsort der er brugt og alverdens uhyre dyre og fornemme ingredienser; en chokoladekage plejer at være nok. :P (ja, lidt fordomsfuldt - men jeg har endnu ikke mødt undtagelsen)

Pernille sagde ...

ih altså, Line! hvor er det bare lækkert :) jeg mener stadig at lyserøde cupcakes med glimmer er vejen frem til en håndværkers hjerte!

Linebinevaskemaskine sagde ...

Rebelsig: Det går simpelthen så stærkt :D haha det lyder som nogle rigtig gode kagefif!

Helle: Ja jeg skal love for at der sker noget nu :) ehm det kom lidt bag på os at det gik så hurtigt pludseligt. Jeg tror næsten at vi tager ud med kage og sodavand til håndværkerne snart og så holder noget for venner, familie og kommende naboer når taget er kommet på :)

Riks: Nu tror jeg den er god nok og der skal vist meget til for at vælte planen. Mazarinkage er en rigtig god ide! Det plejer de fleste at kunne lide :)

Loui: Det kommer fuldstændig bag på os det hus tror jeg :D det går bare stærkt! uh ja kanelsnegle, de er nemme at spise og alle kan lide dem!

Eeyorenyk: Haha jeg er også ret chokeret ove tempoet ;) Jeg kan godt forstå pensionsterne får kaffen galt i halsen! Vi kan slet ikke følge med nu. Jeg tror nu ikke at du er ene om de forsomme ;) mon ikke de er glade bare der er kage?

Pernille: Jeg er rigtig glad for at i kom med ud at se det :) haha alle elsker prinsessekager med glimmer og pufsukker. Selv håndværkere, selvom de ikke vil indrømme det ;)

Send en kommentar