Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

lørdag den 2. februar 2013

Lykken er..

Når en af de bedste veninder inviterer på aftensmad og dessert :) I torsdags var jeg nemlig på besøg hjemme hos Pernille. Hun laver altid noget fantastisk spændende mad og sjældent den samme ret to gange.

Denne gang diskede hun op med cornbread vafler med chili con carne og fyldte, baconsvøbte jalapeños. Rigtig lækkert og anderledes :) Jeg lavede faktisk også lidt og fik tjansen med de fyldte jalapeños. Det er bare jalapeño halves på glas fra Santa Maria, der fyldes med cheddar, svøbes i bacon og gratineres. Det er rigtig lækkert, da det ikke er stærke jalapeños.


Desserten, åh desserten! Cookie dough creme brulée i hendes nye dertil indrettede skåle. Jeg elsker den sprøde karameliserede overfløde og den bløde creme.

Mmm cookie dough!

Jeg har lige været ude at tage billeder af grunden, så mon ikke der snart kommer en lille husopdate igen :) Der er ihvertfald sket lidt ;)

2 kommentarer:

jjj sagde ...

Hvordan går det med Pixis tålmodighed, når hun nu er blevet lovet så meget jord at drøne rundt på...
Jeg skal i hvert fald se billederne når huset er færdigt.

Ps tak for svaret på mail. Jeg fandt jo en løsning, men nu er kagefadet hos min veninde, da jeg lige har lavet en kage dertil. Men jeg blogger om den senere, kunne jo være at nogen kunne bruge tippet.

VH Hanne Fra KunstnerKram

Linebinevaskemaskine sagde ...

Haha jeg tror hun glæder sig! Hun er en rigtig udehund. Dejligt du fandt en løsning :D

Send en kommentar