Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

tirsdag den 11. maj 2010

Kick-ass.. your name should be Ass-Kick

Bitten og jeg tog hinanden under armen og drog ind for at se "Kick-ass" :) endelig fik jeg en med ind at se den og til alle jer der ikke ville med: Ha! i er godt nok gået glip af noget ;)
Vi var begge to helt oppe at køre da vi kom ud af biografen. Samtidig med at den er rigtig rigtig underholdende (def: vold ala kill bill og lidt splat som i "zombieland" og "Shaun of the dead") var den faktisk overraskende sørgmodig, dybsindig og eftertænksom flere stede. Det er en film med gang i og jeg skal bestemt have købt den når den engang kommer på DVD :) den kan godt tåle at blive set en del gange.

Efter filmen var vi pænt høje af "Kick-ass" og var simpelthen nød til at falde lidt ned (i en blød loungestol på Cafe Visa) med en kop et eller andet. Som så blev til noget i glas, da vi følte os meget modige.

Bittens jordbærmilkshake :)

Og min fantastiske Piñacolada (som jeg bestemt ikke spildt noget af på gulvet!)
På cafeen planlagde vi hvordan vi som superhelte skulle overtage verdensherredømmet ved hjælp af samtlige drinks på drinkskortet, en stor vase, noget gardin og en pude..
Den virkelig hyggelige aften blev afsluttet med at udveksle smuglervarer/krymmel og mandler :) Og Bitten, er du så ikke glad for jeg fik dig med ind at se den ;)

5 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Det er en genial film.
Og de der lækkerbidskner, I sluttede af med, er nu også ganske gode ud ;-)

Bitten sagde ...

Du drømmer ikke om, hvor glad jeg er for at du slæbte mig med :) Jeg blogger også om den engang ved lejlighed!
Og det var godt, at du ikke sprøjtede din Pinã Colada ud over caféens gulv.

Kansberg sagde ...

Det er nemlig en fantastisk film!
Jeg var også helt oppe da jeg så den!

- Den jordbær milkshake ser jævnt go' ud..! Mmm!

Iøvrigt er mit ord fra spamfilteret "Metronat"

Linebinevaskemaskine sagde ...

Bitten: dit liv bliver aldrig det samme igen ;) nu er jeg jo ikke sådan en bette øf der går og spilder med tingene og grisser det hele til ;)

Kansberg:
Den er bare god :) jeg tror faktisk godt jeg kunne finde på at tage ind og se den igen. Jeg hapsede lidt af Bittens milkshake, og den var bestemt ikke ringe ;) selvom brokkede sig over hun hellere ville ha blåbær.

Linebinevaskemaskine sagde ...

Piske: den er virkelig genial :) blev så positivt overrasket. Vores drink smagte dejligt ;) de der pinacoladaer kunne jeg godt blive ret forfalden til

Send en kommentar