Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

mandag den 31. maj 2010

Solo shopping (SU edition) + swap

Aaah, så er der vist det man kan kalde læseferie nu :) det er både lækkert og skræmmende på en gang. Efter det den sidste sociologo undervisning kl 9-11 i dag, havde jeg planer om at skulle sende et par swap pakker med slik i. En til Tyskland og en til England. Når jeg nu skulle ind til centrum, kunne jeg jo også ligeså godt tage et smut i søstrene grene.. altså bare for at kigge.. sådan bare lidt.. og selvom jeg lige har fået løn/SU.


De her rare sager skal en tur til Tyskland :) Jeg havde ldit mine tvivl om jeg kunne stoppe det i kuverten..
Men det gik lige med nød og næppe! Den fik dog lige lidt tape, just in case :)


Det her røg til England. Jeg ville egentlig have sendt piratos, men Føtex havde dem kun i de store poser.

Jeg kom til at købe de her bitte små cupcake liners (åhhhr) med cupcakes og slik på. De store var desværre udsolgt, så jeg blev nød til at købe dem her når nu de kun kostede 6 kr og så kan jeg jo blive nød til at koge nogle karameller :) eller så må jeg købe en mini muffinsform og lave bitte små cupcakehapsere.


Jeg kom også til at købe den her lille cupcake krukke til sølle 20 kr, efter Bitten fristede mig noget så grusomt. Den skal stå på mit køkkenbord med frisk hvidløg i :) Så kan jeg se på den hver gang jeg lusker rundt i køkkenet. Den er bare så sød og fin med sit jordbær på toppen.
Alt i alt en ret billig shoppingtur, da jeg gik i en stor bue uden om Salling. Nu havde jeg heller ikke nogen at spise en Paradis is med, så der sparede jeg også penge (selvom jeg heller ville ha' en is-date).

Et af livets store spørgsmål; hvad skal jeg bruge det Fluff jeg købte i Tyskland til? altså udover en fluffernutter sandwich ;)

12 kommentarer:

MissMuffin sagde ...

ÅHHH NEJ!!!
Nu må jeg jo skýnde mig i Søstrene Grene, jeg MÅ eje den krukke!!!

Linebinevaskemaskine sagde ...

Altså det kan du jo blive nød til ;)

Louise sagde ...

Du kunne jo dyppe jordbær i Fluff og derefter flydende chokolade :D
Så kommer mig og Anders og spiser løs..

det lyder måske lidt vammelt, men er sikker på det er delikat :D

Piskeriset sagde ...

*hæhæhæ* Sådan et glas Fluff fik jeg som hadegave for nogle år siden, og jeg mente bestemt, at de glade givere også skulle prøve noget. Jeg fandt nogle opskrifter på producentens hjemmeside og forsøgte at lave en smoothie, de havde skrevet om. Den blev aldeles rædselsfuld, så den kan jeg ikke anbefale! :-D

Men en fluffernuttersandwich lyder som en glimrende løsning - eller måske smurt oven på en god chokoladekage?

Linebinevaskemaskine sagde ...

Løjse: Det lyder altså lidt klamt (og det må jeg godt sige fordi du er min søster) men jeg kan da godt finde på noget at udsætte jer for ;)

Piske: Jeg har virkelig et elelr andet med fødevarer som fluff og i den dur :D jeg er simpelthen nød til at prøve sådan nogle mærkelige sager. Jeg stortrives udenlandske supermarkeder :) det med smoothien er hermed noteret ;) jeg tror måske jeg vil prøve en frosting af en art

Bitten sagde ...

FLUFF! :D
Jeg har nogle af de store muffinforme fra Søstrene Grene, og de har en lidt underlig form, så du skal ikke ærgre dig for meget.
Og så er jeg godt tilfreds med, at jeg har startet en cupcakeskåle-epidemi :P

Linebinevaskemaskine sagde ...

Hva siger du bitten, skal vi mishandle det fluff sammen en dag ;) psst.. hvis du ikke siger det til nogen vil jeg godt indrømme at jeg havde en i forvejen som min mor købte til mig for længe sidden :D det er en farlig epidemi du har igangsat

Linebinevaskemaskine sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
ida sagde ...

Hvor er den cupcake krukke fin!
Skøn blog du har:)

Linebinevaskemaskine sagde ...

Ida r: jeg er bar egld for den :) jo tak og i lige måde :)

Frk. Funky sagde ...

Fluff er bare det bedste i verden. Det køber jeg også altid når jeg er i Tyskland. Jeg har tit lavet sådan en gratineret jordbærdessert med fluff. Først marinerer jeg friske jordbær i f.eks. cointreaux og kommer så i små ildfaste skåle eller et stort ildfast fad hvis det ikke skal være portionsanrettet. Så dækker jeg jordbærene med fluff og gratinerer i ovnen :) SUPER LÆKKERT.

Linebinevaskemaskine sagde ...

Frk. Helle: orv, spændende :) tak for tippet! jeg havde slet ikke tænkt i de baner.

Send en kommentar