Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

onsdag den 9. juni 2010

Test af Pop Tarts, en overspringshandling

For noget tid sidden købe jeg en æske Pop Tarts af ren og skær nysgerrighed, i et anfald af sindsyge og pga. en vrangforestilling om at jeg havde mange penge. Det virkede rigtig logisk at gøre på daværende tidspunkt, men come on! 50 kr for sådan en gang junk i en papkasse? Men sket er sket og må jeg få det bedste ud af det, så derfor lavede jeg en overspringshandling fra eksamenslæsningen og gjorde et forsøg på at lave Pop Tarts.

Der er 8 Pop Tarts i sådan en lille æske, pakket ind to og to.

Sådan ser de ud i udpakket "rå" form. Ikke særlig appetitligt! Jeg var en smule skuffet, men tænkte at det kunne være at de blev flottere efter de blev varmet. De skal så i sådan en pop-up brødrister, men det ejer jeg ikke, så de fik bare en tur i miniovnen.

Men ak nej! at blive varmet ændrede ikke noget som helst på deres udseende og de ser stadig lige kedelige ud.


Der er sådan noget "chokolade" i midten og de smager mest af alt af en toast med pålægschokolade imellem i en meget sød version. bvdr! sødt og tørt. Nu har jeg fået dem afmystificeret og det er sidste gang jeg gider beskæftige mig med dem. Jeg skal lige finde på noget at bruge resten til, for til den pris smider jeg dem ikke ud. Jeg overvejer lidt om man ikke kan lave en omgang vanilleis med PopTart stykker i som erstatning for cookie stykker.

13 kommentarer:

Miss Midtjylland sagde ...

Tak for anmeldelsen. Jeg har tit tænkt på hvad Poptarts dækker over - men nu er jeg da advaret. Men det er nu sjovt at prøve nye ting ind i mellem :-)

Signe sagde ...

Nogle ting skal man bare være vokset op med, for at kunne værdsætte :-) Du kan jo evt. prøve at lave dem selv, opskriften er her: http://smittenkitchen.com/2010/04/homemade-pop-tarts/
Hilsen Signe (som overspringshandler ved at læse blogs...)

Linebinevaskemaskine sagde ...

Huset i Hou: Jeg elsker at prøve anderledes, sjove ting ;)

Signe: Tak for linket :) jeg knne helt bestemt godt finde på at lave dem selv. Jeg tror ogå man skal være opvokset med dem for at værdsætte dem ;) sådan nogle ting har vi garanteret også mange af her i Danmark.

Bitten sagde ...

Ad :D Jeg har godt nok hørt ordet mange gange, men troede da i det mindste, at det var noget delikat, siden det lød til at være populært. Tak for opklaringen.

Linebinevaskemaskine sagde ...

Bitten: du må godt komme forbi og få en ;)

Piskeriset sagde ...

Ahaaa! Der blev jeg da klogere på, hvad det er. Ud fra din anmeldelse lyder det ikke til, at jeg behøver at sætte tænderne i det, så tak for at du lagde bisser til denne gang :-D

Malou Klidmoster sagde ...

Argh, jeg har også købt sådan en æske. Min søster og jeg spiste hver en og var lige så skuffede som dig. Resten knuste hun med en kagerulle og blandede i en chokolade kage. Vi har dog siden købt endnu en æske poptarts, men med fyld og æble og brunt sukker - der er aldeles fremragende til et glas kold mælk :-)

Linebinevaskemaskine sagde ...

Piske: Så kan du spare dine tænder til noget andet ;) jeg tog en for holdet.

Klidmoster: puuh jeg var slemt skuffet. Det kan godt være jeg skal op på PopTart-hesten igen, hvis jeg finder dem emd æble i London :D

Ida Møller sagde ...

Må man spørge hvor du købte sådan en pakke henne? Jeg spiste (næsten) ikke andet end poptarts da jeg var i USA, og jeg kan ikke finde dem herhjemme! Hjælp?

Linebinevaskemaskine sagde ...

Jeg købte dem i superbest her i Aalborg :) i den amerikanske afdeling. Jeg kunne forstille mig at dem med jordbær er gode :)

Phillip.G.B sagde ...

Hey, jeg har selv boet i USA og er vild med poptarts, selvom der ganske vist er nogle der er bedre end andre. Vil dog sige at det faktisk er vigtigt at du bruger en rigtig toaster til dem, ellers bliver de for tørre hvis du spørger mig. Man kan dog også spise dem "rå", hvor de smager fint.

Jeg køber selv en del poptarts hos webshoppen www.dialife.eu

De sender øjeblikkeligt og de har bare styr på det hele, kan kun anbefale dem. De har også mange andre amerikanske vare.

Unknown sagde ...

Jeg synes nu ikke at pop tarts er så slemme.

Bare fordi at du ikke kan lide dem, betyder der ikke at andre ikke kan lide dem. Ja de er søde, men jeg tænker mere i stil med hindbærsnitter da jeg smagte pop tarts. De er ikke vildt fantastiske, men de er en ok snack til kaffen.

Unknown sagde ...

Du kan også købe en del amerikanske og engelske produkter fra wiya.
www.wiya.dk

Send en kommentar