Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

søndag den 6. juni 2010

Årets høst!

Jeg er lige hjemvendt fra en overordentlig hygsom dag på Hjallerup marked og efterfølgende grillhygge med en af veninderne fra da jeg læste sygeplejerske, hendes kæreste og Daniel (piv, det er dem der flytter helt til Esbjerg) :) Det er efterhånden blevet en hel tradition at vi følges til markedet og griller bagefter. uanset vejr. Heldigvis var der rigeligt med sol i dag, så det var en rigtig god tur :) jeg tror måske jeg har fået liidt for meget sol i dag, men pyt skidt. det ser altid værre ud på mig end alle andre.

Det er heldigvis allerede faldet lidt i farven :)

Jeg gjorde virkelig et scoop på markedet i dag, sådan et der varmer mit jyske hjerte derinde hvor det betyder noget. Jeg fik krejlet den her linseform i silicone, fra Eva ned i 20 kr. Ganz neu! normalprisen mener jeg er 150-200 kr. Se det er et fund :) nu mangler jeg bare at prøve at lave linser.


Jeg fik også lidt forskellige krydderier med hjem, men ellers var det sådan set det jeg smed penge efter den her gang. Bare lige det mest basale og nødvendige ;)

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor fedt at du fik den Eva til 20 kr.!

Og mand hvor ser du rød ud! :S

Bitten sagde ...

Jep, normalprisen er 200,- ;) Jeg har lige byttet min til et tilgodebevis i Bahne.
Var også på Hjallerup i øvrigt!

Linebinevaskemaskine sagde ...

Emma Lovise:Jeg var helt oppe og flyver og dergode cup :D jeg har nærmest farve som et findbær, men det er heldigvis ikke såslemt som det ser ud til :)

Bitten: Luckyyyy! :) jeg elsker "næsten gratis" ting

Piskeriset sagde ...

Sørenjensemig en god pris!

Linebinevaskemaskine sagde ...

Piske: fantastisk krejler pris :D nu mangler jeg bage en god opskrift på linser, så jeg kan give mig i kast med at bruge den ;)

Send en kommentar