Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

fredag den 18. juni 2010

Test af tyske citron/lime flødeboller


Sidst vi var i Tyskland og hamstre ved grænsen, faldt jeg over de her mærkelige "flødeboller" oder "Schaumküsse" om du vil ;) Mit zitrone und limette. Limette, limette, limette.. Det er bare et fantastisk ord jeg har lyst til at sige hele tiden med overdreven tysk accent. Det er godt at jeg skal en uge til tyskland her i sommer, så kan jeg gå og fnise lidt dernede ;)
Der står på æsken at de smager ENDNU bedre hvis du har været en tur i køleskab, så de blev lige smidt på køl i et par timer

16 styks i en glamourøs sølvæske

De har sådan nogle limette (fnis) farvede striber der vist skal illustrerer "hey, jeg smager af lime og er vist ikke en helt almindelig "schaumküss"". De minder mig lidt om spøgelserne fra Pacman!

Det var en lidt sjov oplevelse at spise sådan en flødebolle. For det første var den kold, for det andet var den dækket af noget yoghurt-lignende og så smagte den citron/lime fromage! De smagte ikke som sådan dårligt, bare.. anderledes :) Så har jeg også prøvet det og jeg bestemt at det var en fordel at de havde været i køleskabet.
Nu vil jeg se RuPaul's Dragrace og få min daglige ration drame :D

7 kommentarer:

Bitten sagde ...

De er nuttede!
Jeg vil også smage. Tak.

Frk. Funky sagde ...

Uhm - selvom navnet er sjovt, lyder det faktisk ret lækkert. Jeg skal forsøge mig med hjemmelavet flødeboller med passionskum (ligesom hos Summerbird) håber det blir en succes.

Emi ♥ sagde ...

Oooh this looks so good *__* ♥ cream ♥

Linebinevaskemaskine sagde ...

Bitten: Du kommer bare forbi ;) eller så kommer jeg bare forbi.

Frk. Funky: Det var sådan lidt mærkeligt at spise dem, men egentlig meget godt :) øjs det lyder lækkert, du må endelig give en tilbagemelding.

Emmelie: They are SO cute and actually quite good ;)

Piskeriset sagde ...

Aaaarh, det var ikke pænt det der! Det er jo lige noget for en gakket citronelsker som mig! :-D

Linebinevaskemaskine sagde ...

Piske: oh en med-citron elsker :D høhø nu er det vist ikke kun mig der gør sådan noget ;) jeg mindes at kunne huske forskellige kager osv. du har blogget. Den ene mere uforskammet end den anden

Piskeriset sagde ...

Uforskammethed er en af mine spidskompetencer - på linje med citronkærlighed og gakkethed i det hele taget! :-D

Send en kommentar