Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

onsdag den 9. juni 2010

Sushi!

I går var jeg hjemme hos en af yndlingstøserne for at give lidt feedback på hendes bachelor, da jeg tidligere er blevet interviewet dertil. Jeg er bare glad for at kunne hjælpe :)
Hun var så sød at lave fin fin sushi til os til aftensmad.. Mmm.. det er bare godt og det mætter faktisk også en hel del!
Det var rart at have en eftermiddag/aften uden at skulle tænke på min egen eksamen. Jeg skal op i morgen og kan virklig godt mærke at der er et par drager der rumstere i min mave allerede. Jeg har svært ved at mærke efter hvor godt med jeg er, men orker bare heller ikke mere snart. Det skal bare overståes i morgen og jeg forventer ikke at kunne matche det 10-tal jeg fik sidste semester. Det var vist første og sidste gang jeg fik det ;) men 7-9-13, det skal nok gå og så er der en mindre eksamen til jeg er færdig næste år!

6 kommentarer:

BillyRubin sagde ...

Held og lykke med eksamen!

Jeg er ikke selv til sushi, men det er nu en fryd for øjet at se på :)

Linebinevaskemaskine sagde ...

Tak skal du ha' :) Sushi er bare så flot og dekorativt.

Anja sagde ...

Held og lykke, Line :) Skal krydse fingre for dig. Er sikker på du nok skal klare det fint.

Linebinevaskemaskine sagde ...

Anja: tak :) inders inde skal det jo nok gå :) det skal jeg bare prøve at fortælle ´mig selv i morgen når hele systemet har sin egen vilje ;)

Anja sagde ...

Hehe, den følelse kender jeg godt :P Jeg blev helt nervøs i dag og min stemme ynkelig i dag da vi snakkede om eksamen med vores vejleder. Crap damnit!

Linebinevaskemaskine sagde ...

hihi :D åh det er utroligt at det kan påvirke en så meget

Send en kommentar