Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

onsdag den 23. marts 2011

De der goodiebags

Det så skønt at vejret endelig er ved at blive sådan nogenlunde anstændigt :) det er næsten en fornøjelse at gå til bussen 7.10 om morgenen med sol i ansigtet, sevom det stadig er pivkoldt når det blæser. Folk smiler også meget mere :) det er utroligt så lidt der skal til at hjælpe humøret og energien godt på vej. Jeg har endda været naturagtig og plantet chili i små potter til vindueskarmen, men nu må vi se om jeg sabotere dem inden de bliver til noget. Gode råd modtages gerne ;)

Men nu til et endnu et hængeparti. Til madbloggertræffet fik vi jo der her skønne skønne goodiebags, som i nok efterhånden er rimelig trætte af at se billeder af om høre om. Jeg er bestemt ikke træt af det ;) det krævede kreativ tænkning af få de 12 store poser, fire piger og gevinster ind i bilen men ind kom det.

Sponsorerne er: Microplane, Skærtoft, Grøn balance, Selleberg, Pernod Richard Danmark, Kildespring, Nøker brød, Løgismose, Den store bagedag, Aarstiderne, IQ foods, Oscar, Dansukker,House of Denmark, Risebryggeri, Woodshade, Økoladen, Grønne Gaarden, Isklar.

Experisense, Santa Maria, Helios, Mill & Mortar, Lindt, Zoégas, Smag & Behag og Margasinet Mad (billeder mangler), Growers cup (jeg modtager produktet senere), Løgismose, Arla.

Det er altsammen nogle rigtig lækre (og mange af dem økologiske) produkter jeg glæder mig til at teste :) Jeg har allerede prøvet alle Tex Mex produkterne fra Santa Maria.
Jeg lavede den her Mexico Lasagne der blev rigtig vellykket (billedet er lånt) og lækker :) Jeg lagde den sammen i ringen fra en 20 springform i et fad. Sammen med den blev det serveret Nachos med cheddarost, Nacho Rolls, tomatillo salsa, guacamole og creme fraich. Det hele blev spist sammen med et vennepar, der aldrig rigtig havde prøvet tex mex før men var meget begejstrede :)
Jeg var lidt skeptisk over for Tomatillo salsaen da jeg ikke er til jalapeñolignende ting, men den var faktisk rigtig god! frisk, krydret og frugtagtig med lidt bid.

Det var som sagt nogle rigtig lækre, økologiske produkter men det ville gå hen og blive lidt smådyrt at lave en hel middag med deres produkter. taco saucen og krydderblandingen i lasagnen vil snildt kunne erstattes med godt krydret hjemmelavet tomatsauce, chili, lidt paprika, nip spidskommen og hvad man nu ellers kan lide.
Alt i alt er ders produkter gode alternativer til aftensmad på en hektisk dag, for det tager virkelig ikke mange øjeblikke at smide sammen til en virkelig lækker ret. thumbs up for at der et økologisk alternativ, men deres produkter kan godt gå hen og blive lidt dyre.
P.s. De Nacho Rolls med Sweet tomato er seriøst vanedannende!!

4 kommentarer:

MissMuffin sagde ...

Åhh, de goodiebags.
Sååå lækre!!
Det var ret godt, at vi kunne klemme os sån sammen i bilen, jeg var lidt bekymret:)
Jeg elsker salsaen, den er lige mig:)
Vi har endnu ikke prøvet de der Nacho Rolls, men jeg er ret spændt på dem, for de lyder så gode:)

Linebinevaskemaskine sagde ...

de goodiebags er fantastiske :D vi var ret kreative til at pakke den bil ;) selvom i vist var lidt klemt på bagsædet. salsaen er også super lækker og frisk :) den er garanteret også god til salat.
Mmmm de rolls er gode og forsvandt lynhurtigt!

Anne sagde ...

Hej Line :)

Lækre goodiebags, er ikke spor misundelig ;)
Jeg er lige blevet fast læser her hos dig, du har en skøn blog!
Kig endelig forbi min blog også :)
Anneshyggested.blogspot.com - stadig meget ny, men mon ikke jeg får det her blogging helt ind :)

Kh Anne

Linebinevaskemaskine sagde ...

hej Anne :)
elsker de goodiebags ;)
velkommen til blogland, jeg smutter straks ind og kigger hos dig :)

Send en kommentar