Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

torsdag den 10. marts 2011

forsinket fødselsdagsgave

Jeg har ønsket, og ventet, og sparet og ønsket lidt mere.. Jeg har aet på dem hver gang jeg har været på arbejde og nu har jeg endelig min egen :) min helt egen ovale Le Creuset støbejernsgryde i Midnight Blue på 4,7 l. Le Creuset Danmark kunne desærre ikke skaffe den til mig, så jeg blev nød til at bestille den fra England. Det er en gave fra mine dejlige forældre og jeg er så glad for den!

Det er svært at fange farven, men den er dyb blå med masser af glimmer i emaljen.

Man kan aldig få for meget glimmer

Jeg glæder mig sådan til at bruge den (forhåbentlig snart i et nyt køkken og i eget hus ;)) nu mangler jeg bare grillpanden men den koster heldigvis under det halve.

Efter at have spist hjemme hos en fysioterapeutstuderende jeg har arbejdet tværfagligt med, har jeg fået øjnene lidt op for wok igen. Jeg har min dejlige store Jamie Oliver wok, men bruger den faktisk ikke så tit igen. Jeg har overhovedet ikke overvejet at bruge broccoli i wok mad før, men det blev rigtig godt :) specielt efter det blev godt krydret med karry, paprika, chili og lidt soya.

Jeg blendede lidt letkogte, varme ærter med skyr, hvidløg og salt til ærtepuré :) Nu står den på rester her til middag.

Nu nærmer madbloggertræf sig endelig :) der var godt nok lang tid til dengang jeg tilmeldte mig, men nu er det om små 2 dage! Jeg er sikker på at det bliver rigtig godt og hyggeligt at møde de forskellige bloggere og ikke mindst  roadtrip'en derned sammen med Bitten, MissMuffin og Camilla :)
Jeg vil lige sige tusind, tusind tak til NewyorkerByHeart og LaTascha der har stået for det hele og lagt så meget energi i det her madbloggertræf :) God mad, hygge og goodiebags!

6 kommentarer:

BRUUN by BRUUN sagde ...

TILLYKKE med den - kan godt forstå at du er lykkelig for den, og vi har heller ikke andet i vores køkken. Det er simpelthen et fantastisk mærke ;-)

/Linda

Anne sagde ...

Line - jeg har lige lidt insider viden til dig, for jeg pakkede jo goodie bags sammen med Birthe i går. I får 3 store, fyldte poser hver så sørg for, at alt hvad der kan undværes i bilen er tømt af, inden I sætter kursen mod Vejen:-)

Når I er 4 piger bliver det jo alligevel til 12 store poser i bagagerummet. Aftal måske også på forhånd, at der ikke er nogen der bliver sat af ved et busstoppested eller lign. og "bare" skal gå resten af vejen hjem, for de er TUNGE!

Glæder mig så meget til at møde dig - vi ses:-)

MissMuffin sagde ...

OMG, det er jo helt vildt Anne!
Jeg elsker altså gratis ting, så jeg håber Lines bil er godt rustet til 4 kvinder og en masse gode sager..
Nu glæder jeg mig endnu mere:)

heidi sagde ...

Til lykke med din Le Creuset - den er bare fantastisk flot i den farve!

Anonym sagde ...

TILLYKKE med den, hvor er den FLOT!!! Jeg vil også SÅ gerne have en Le Creuset gryde, men 1: så tror jeg aldrig jeg får råd til en og 2: jeg ved ikke om jeg kan løfte den. Men flot, det er den. Jeg er sikker på, at du vil få lavet en masser lækker mad i den :-)

Lyt til Annes råd!

Mange hilsner
Birthe

Linebinevaskemaskine sagde ...

Linda: tak :) elsker Le creuset og er så lykkelig for at jeg fik den i den her farve. Det er bare det bedste :)

LaTascha: tak for info :D det bliver en propfyldt bil med Aalborgpigerne og goodiebags. Jeg skal også nok få kørt alle godt tildørs når vi kommer hjem igen :)
vi ses lige om snart.

Missmuffin: den er okay rummelig, meeen vi skal nok lige arrangere alle tingene lidt ;)

Heidi: tak skal du have :) jeg er SÅ glad for den. Jeg var simpelthen nød til at have den i den farve :)

Birthe: Den er virkelig dejlig, men også ret tung :) jeg tør slet ikke tænke på når der kommer simremad i den.

Send en kommentar