Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

søndag den 6. marts 2011

weekenden

I morgen er det desværre mandag igen, men jeg har heldigvis haft en virkelig hyggelig weekend :) nu er foråret jo også godt påvej her i Aalborg.
Fredag aften blev tilbragt med et vennepar og en masse hyggelig fælles madlavning og snak (Drengene var sjovt nok forduftet ;)), rødvin og film. Vi improviserede maden med det vi nu havde hver især og det endte med at vi lavede dem her, der altid er gode.
 Brunede bøffer af svinemørbrad smøres med sennep..

 Der puttes tomathalløj på..

 De rulles, lægges i fad og toppes med mozzarella før de skal i ovnen :)

Lørdag tilbragte jeg en masse kvalitetstid sammen med yndlingstøserne. Vi lagde hårdt ud med en brunch på CafeMinisteriet, hvor jeg plejer at være ret for at komme, men den brunh var nu ikke meget med til 95 kr. Hvis ikke det havde været for det lille glad med yoghurt, müsli og pufsukker og den lille muffin, havde det godt nok været rigtig træls. En anden gag laver vi det selv og tager på Cafeministeriet til aftensmad ;)

Der blev hyggeshoppet.. eller det vil sige, jeg holdt pengepungen pænt i tasken og købte kun en Jamie Oliver Pizzasten til 69,95 :) vejret var fantastisk og det var hyggeligt bare at sjoske rundt i gågaderne. Til aftensmaden fik vi sat fut i vores lille SmokeyJoe Weber og grillet lidt forskellige gode ting :) det var dog ikke meget de andre vovede sig udenfor for at vende kødet i kulden ;)
Det har alt i alt været en rolig, afslappet weekend der blev afsluttet med lidt huskiggeri i det gode vejr rundt omkring i Aalborg ;) Glæder mig godt nok til a få mit eget!

5 kommentarer:

Maiken sagde ...

Den der brunch ser altså mega lækker ud :)

Anonym sagde ...

Lækker kylling der, det må prøves :-)

Mange hilsner
Birthe

Anonym sagde ...

Ups, my bad - det er selvfølgelig mørbrad!!

Anonym sagde ...

Ikke vågede. Det har man vågekoner til; men at vove - synonymt med at turde. Så I vovede....

Linebinevaskemaskine sagde ...

Maiken: den levede ikke helt op til forventningerne, desværre :) det er ellers et godt sted.

Birthe: ;) det er også rigtig lækkert. gris eller kylling, der kan vist bruges begge dele :)

Anonym: Tak for rettelsen :) jeg er ikke en haj til hverken det sproglige eller det grammatiske.

Send en kommentar