Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

lørdag den 19. marts 2011

Test af Amaranth Crunchy Tripple nut (mens jeg tager mig sammen til at blogge alt det andet)

Nåh! jeg har ikke haft overvældende meget tid her på det sidste, så indtil jeg kan tage mig sammen til at blogge om Restaurant Bedre Byggeskik og alt det andet, kan i lige få en lille anmeldelse af Amaranth Crunchy Tripple Nut müsli fra Helios.
Jeg spiste det nu her til morgenmad på en omgang cheasy A38 med friske jordbær og banan på.

Emballage: Jeg kan rigtig godt lide emballagen og de farver de har valgt at bruge. Den ser lidt sund ud, men ikke super helse agtig :)
Müsli: Den er rigtig dejlig sprød uden at være for hård og der er mange forskellige teksture i blandingen. Smagen er svagt nøddeagtig og jeg havde nok forventet (og set frem til) lidt mere smag fra hasselnødderne. Den ville have godt af en smule helt mørk chokolade for at give lidt kant ;) Men altså:
Den smager dejligt og fungerede godt med den syrlige A38 og frugt, men jeg tror nemt den kunne blive lidt kedelig på ren naturel yoghurt. Den mætter rigtig rigtig godt og man føler sig lidt småsund når man spiser den :) også er det jo bare bonus at den er økologisk!

6 kommentarer:

Anne sagde ...

Jeg har ikke fået den smagt endnu, men den ser rigtig lækker ud. Har faktisk heller ikke fået smagt så mange af de andre produkter endnu, men satser på jeg snart kommer igang:-)

Piskeriset sagde ...

Hehe, jeg nåede at få en enkelt portion af den, inden gemalen hapsede resten - han er liiiidt for vant til at have eneret på müslien her i huset ;-)

Camilla (Himmelske Kager) sagde ...

Jeg transformerede den straks til noget usundt.... men hey hvem havde ikke regnet med det. Jeg hældte græsk yoghurt i et glas, derpå ahorn sirup, müslien og blåbær. Det smagte super godt og var slet ikke kedeligt :-)

Linebinevaskemaskine sagde ...

jeg har også kun fået prøvet müslien og cane sirup, men regner stærkt med at tage texmexrevance her i aften :)

Piske: så må du gemme de gode sager rigtig godt ;)

Camilla: det lyder alt også virkelig lækkert :) græsk yoghurt er noget af det bedste. men hey, müslien er stadig økologisk og dermed sund.. ;)

Camilla sagde ...

Hej Line,

jeg er altså også noget begejstret for denne musli. Jeg kan i modsætning til Piskeriset heldigvis have den i fred, for husbonden er ikke til nødder :o)

knus
Camilla

Linebinevaskemaskine sagde ...

Camilla:den knaser så godt den müsli :) daniel gider den heller ikke rigtig ;)

Send en kommentar