Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

mandag den 27. august 2012

Plantegning og tilvalg til huset


Velkommen indenfor i vores fiktive hus og kommende hjem :)

Det er sådan her det kommer til at se ud, regner vi med. Det består af:
- soveværelse
- 2 børneværelser
- Kontor
- Køkken/alrum
- viktualierum!
- Stue
- 2 badeværelser
klik på billedet for at gøre det stort

Når man købes hus via Huscompagniet er der et udvalg materialet f.eks. tag, gulvtæpper og fliser der er standart og dermed med i prisen på huset. Det er selvfølgelig også muligt at vælge nogle af de andre produkter mod merpris. Mig og Daniel er faktisk rimelig standart, åbenbart, og de fleste af vores valg høre faktisk ind under "standart". 

Her en en gennemgang af hvilke tanker vi har gjort os, hvilke materialer vi har valgt og hvad vi har købt ekstra:

lånt hos Stark
I køkken/alrum samt badeværelser og bryggers har vi valgt at få disse lyse fliser i 30x60cm. Vi har set dem i flere private hjem og de giver et rigtig god lys effekt i rummet. 

Tæpperne i børneværelser, soveværelse og kontor er "london boucle" i antracit. Det er meget fremme med helt mørke/sorte tæpper lige nu, hvilket er ret flot men med en hvid hund går det bare ikke :) i stuen får vi trægulv.

Lånt hos Huscompagniet
Loftet! åh loftet! Jeg elsker loftet vi får lavet i køkken/alrum :) det er en af de ting vi har prioriteret at bruge ekstra penge på. Det giver altså lige det sidste at få lavet skråloft og jeg ved at det bliver et rum vi kommer til at bruge rigtig meget. Læg forresten mærke til fliserne ;)

Derudover har vi valgt at købe væghængte toiletter, træ-aluvinduer og en ekstra udendørs vandhane.
Det er altid svært at begrænse sig og vi har været nød til at prioriterer. Det kunne selvfølgelig være lækkert med centralstøvsuger, gipslofter, filt på væggene frem for væv osv, men vi kan sagtens få et rigtig dejligt hus alligevel. Det koster det hele og vi skal jo også gerne have råd til lidt nye møbler og et lækkert køkken ;)

8 kommentarer:

Pernille sagde ...

Det bliver SÅ fint, Linebine! Glæder mig til Madklub i disse omgivelser :D

Helle sagde ...

Det er virkelig flot! Kan godt forstå at I har prioriteret det skrå loft i køkkenet, for det giver en masse lys og luft. Og jeg er vild med de aflange fliser :)

Kager skal der til sagde ...

Kan rigtig godt lide indretningen... Hvor bliver det bare fedt !!!

Hyggehygge
Marianne

Anonym sagde ...

Det blir da så skønt! Virkelig lækkert loft, det er jeg sindssygt vild med! Ja og fliserne er også smukke. Puha ja, når huset er købt, er der så mange ting, der lokker, kender det :-) fedt du deler, ha en dejlig aften

Linebinevaskemaskine sagde ...

Pernile: Uf det bliver gode omgivelser til madklub :)

Helle: Det gør det nemlig :) dem er jeg også ret glade for.

Marianne: Det bliver så godt :) jeg glæder mig!

Monstercircus: Det er vi begge også ret vilde med :) hehe ja det er med at begrænse sig.

Louise sagde ...

Årrh væghængte toiletter!!!!

Kat sagde ...

ÅHH, Hvor skal i glæde jer! jeg er godt nok kun 18, men mine forældre har været ude i "vi-bygger-vores-eget-hus" projektet hele to gange, og det er altså virkelig lækkert at kunne flytte ind i et helt nyt hus, hvor alt bare er lækkert, rent og pænt :)held og lykke med det hele, håber at i bliver glad for det :) (selvfølgelig bliver i det!)
/Kathrine

Linebinevaskemaskine sagde ...

Louise: Nemlig ja ;)

Kathrine: Det kan du også tro vi gør :) haha så har du masser af erfaring med nye huse. Jeg er tror også vi bliver så glade for det :)

Send en kommentar