Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

mandag den 1. oktober 2012

Bubbletea i Aalborg

 I går var jeg i biografen og se Ted sammen med Daniel :) Det var bare så hyggeligt og alt for sjældent at vi gør det. Filmen var nu også ret underholdende og til halv pris kan det ikke gå helt galt.
Jeg har rigtig længe ville prøve bubbletea og nu det er blevet muligt i Aalborg var der ingen vej uden om i går! Den kostede en flad 20er og har utrolig høj cuteness faktor i mine øjne ;) Butikken ligger i Kennedy Arkaden.

Bubble tea er en kold tedrik baseret på bl.a. enten en mælkete eller en frugtte, med "perler" i. Perlerne kan være geleagtige eller flydende inden i og med f.eks. frugtsmag.

 Jeg valgte en milk tea med jordbær og passionsperler med flydende indre. Jeg skulle måske have lyttet til min intuition, da købe milkshakes med jordbær sjældent er min favorit ;) men den smagte nu meget godt. Lidt ala de små Danon yoghurter med jordbær! Passionsfrugtperlerne smagte rigtig godt og så er de sjove at suge op :)

Den har ihvertfald en rigtig fin farve:) Næste gang tror jeg at jeg prøver en "ikke-milk tea" med en lidt friskere smag. Hele processen hvor den bliver lavet er også underholdende i sig selv. De har en maskinen, hvor shakeren med teen bliver sat i og bagefter forsejler en anden maskine bægeret med det søde pingvinlåg. Jeg skal ihvertfald prøve flere, da det er et ret sjovt koncept :)

Jeg fik faktisk en mail fra en veninde idag, om at Sweat deal har tilbud på dem i dag. Jeg skal ihvertfald have købt et tilbud :)

7 kommentarer:

Maj sagde ...

Uhm jeg et også blevet totalt forfalden til Bubbletea, men indtil videre har jeg ikke prøvet de mælkebaserede - den ser nu lækker ud ;)

Vi var også i biffen og se TED igår, hæ hæ... Det er en lettere grovkornet bamse :P

- Maj :D

Pernille sagde ...

Søs og jeg var også i biffen i aftes og se Ted! Jeg syntes den var mega sjov! Lidt plat.. men jeg var positivt overrasket! Og i dag var jeg og søs inde i Kennedy igen og drikke Bubble Tea! Lidt sjovt :D Men det er nu ikk kun pingviner som er på toppen.. min havde en panda og søs' havde en tiger! Dem var jeg også positivt overrasket over!

SWEET PETROLEUM sagde ...

Uh det ser så sjovt ud det bubble tea :P

BRUUN by BRUUN sagde ...

Det er mig en gåde, det dersens Bubbletea! Men folk snakker godt nok meget om, hvor godt det er. Man bør næsten prøve :-D

/Linda

Linebinevaskemaskine sagde ...

Maj: De er ret søde, så jeg vil gerne prøve de andre ;) er der en i Odense?
Haha Ja, han er ikke for sarte sjæle ;)

Pernille: Det er den ;) jeg kedede mig ihvertfald ikke. Åhr jeg vil også have de andr etiketter :D og smage dem i smagte!

Sweet Petroleum: Det er det også :D

Linda: Det er også en sjovt koncept og forholdsvis billigt at prøve :) prøv det ;)

Maj sagde ...

Jeg havde læst om bubbletea hos Klidmoster og synes det lød lækkert og spændende, men havde ikke regnet med at provins Odense havde det - men ork, der er skudt 3 forskellige steder op! Who knew ;)

- Maj :D

Unknown sagde ...

Jeg er i kennedy arkaden lige nu oh leder efter denne bubbletea du siger der ligger i kennedy arkaden men kan ikke finde butikken kan du måske give os ef navn på buttikken hurtigst muligt det ville nemlig være en stor hjælp!😁

Send en kommentar