Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

søndag den 7. oktober 2012

Lyserød Lørdag 2012

Så er vi på den anden side af endnu en vellykket Lyserød Lørdag, med masser af cupcakes og søde kunder. Nåh ja og søde medmadbloggere ;) Det har været en utrolig travl omgang, men det er også bare så hyggeligt! Jeg har været rigtig dårlig til at få taget billeder i år, desværre, men mon ikke de andre har taget lidt også.

Kagerne blev bagt og pyntet fredag aften. 600 stk blev det til i år og de blev allesammen solgt fra 10-15 om lørdagen. Jeg er så taknemmelig over de fine råvarer der er bleve sponseret! Der var desværre ikke nogen der støttede os med smør og flødeost i år, men måske næste år?

Vores sponsorer i år!
Bakgaards Bageri
Fandanko
Fru Ronne
Dansukker
Amo
Haribo

Vi er så glade for den hjælp, de råvarer og den støtte vi har fået af dem alle :)

De smukke, smukke kasser Bakgaards Bageri var så søde at give os!

De søde kunder i vores lille biks :)

 Det gik rigtig godt med salget og vi var gode til at supplere hinanden

 Lots and lots of cupcakes!

Min favorit :) Red Velvet med cremet, kogt vaniljefrosting.

lyserød lørdag, cupcakes, pink sløjfe, støt brysterne, kage
Kundernes favorit! Chokoladecupcake med nutellafrosting. De blev solgt rigtig hurtigt både i år og sidste år. I år havde vi faktisk lavet flere, men den er også ret god :)

 De fire varianter fra i år:
- Red Velvet med kogt vaniljefrosting
- Chokolade med Nutellafrosting
- Gulerod med cream cheese frosting
og

Blåbærcupcakes & creamcheese frosting med citron 20 stk
- 380 g mel
- 360 g sukker
- 1 tsk bagepulver
- 1/2 tsk natron
- Kornene af 1 vaniljestang
- 4 dl kærnemælk
- 2 æg
- 80 g smeltet smør
- 300 g blåbær, gerne let frosne

1. Rør mel, sukker, bagepulver, natron og vaniljekorn sammen i en skål.
2. Pisk kærnemælk og æg let sammen og rør det i melblandingen lidt efter lidt.
3. Rør nu det smeltede smør i og rør til dejen er blevet ensartet. Pas på ikke røre for meget.
4. Vend blåbærene i dejen og fordel den i papirforme.
5. Bages ved 170 g i 20-25 min.
6. Lad afkøle helt.

Creamcheese frosting med citron
- 200 g flødeost naturel (ikke light)
- 100 g stuetempereret smør
- Fintrevet skal af 1 citron (skal af 2 limefrugter er også godt)
- 500-600 g flormelis

1. Pisk flødeost, smør og vaniljekorn sammen til det er ensartet. Pas på du ikke overpisker flødeosten!
2. Tilsæt citronskal
3. Pisk flormelis i lidt efter lidt til frostingen samler sig, er ensartet, har en god sprøjtefast konsistens og smager tilpas sødt og surt ;) det er bare med at prøve sig lidt frem.
4. Fyld på sprøjtepose og stil på køl en times tid, så bliver den lidt mere fast.

Note: De er lækre svampede med de hele blåbær og har den perfekte kombination af sødt og syrligt :)

aalborgs cupcakemafia
Vi går meget op i at pynte vores bod og i år brugte vi almindelige balloner, vandballoner, tyl, silkebånd, gerbera, glasudstillingsklokker og lyng ;) Der er lidt "Palles tivoli" over det, men det er med at skabe blikfang.
Det har været nogle rigtig hyggelige dage sammen med resten Cupcakemafiaen og resten af Lyserød Lørdag gruppen. Vi ved desværre ikke hvor mange penge vi har solgt for endnu, men mon ikke der kommet et tal her en af dagene :)

4 kommentarer:

Maiken sagde ...

I ser ud til at have hygget jer :)
Og det er dejligt at i gør sådan noget for at samle ind.
Min favorit er helt klart gulerodskagen, mums!
Jeg håber i har samlet et flot beløb sammen!

Marian N. Larsen sagde ...

Hvor er i bare seje! Sikke smukke og lækre cupcakes!

Smølfine sagde ...

Min favorit var klart blåbær, så den er jeg glad for, at du har postet opskriften på :-) Det var smadder godt med det citron i frostingen!

Linebinevaskemaskine sagde ...

Maiken: Det gjorde vi bestemt også ;) dejligt med feedback på kagerne. Jeg krydser også fingrer!

Marian: Taak :D vi er også lidt stolte af det

Smølfine: Den er altså også bare så god og ikke for sød :) tak for tilbagemeldingen! Mmm citron!

Send en kommentar