Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

onsdag den 30. september 2009

Efterårets dunkle bagside

Ja ja efteråret er fantastisk smukt med sine gyldne dage og friske luft og alt det der :) der er skønt! Men jeg syntes godt nok at det er utroligt så stor indvirkning mørket har på, sådan næsten fra den ene dag til anden. Jeg syntes det har skiftet rimelig brat over til efterårs trumerum i år. Det er mørkt og frygteligt når man står, det er virkeligt svært at få øjne og vågne fredeligt når kulden futter ind under dynen bare man bevæger sig og du ikke kan mærke forskel på om kl. er 03 el. 06.30.
Og nu er det allerede ved at blive mørk igen! Føler mig træt og ugidelig og jeg ooooorker bare ingenting.. og jeg fryser! Godt jeg snart starter til pilates igen, så jeg holder op med at være så ynkelig :D
Jeg orkede ikke engang at lave aftensmad i dag. Vi skulle ellers have haft honingbagte kartofler og rødbeder med sesam og et stykke krydret kylling til, energien var der bare ikke lige :) så jeg rendte i den lokale salabar (vi var alligevel inde ved posthuset) og hapsede en salat med hjem. Jeg fik både kylling, rejer, div. kerner, agurk, gulerod, frisk ananas, melon, jordbær og vindruer med mig :) Det var nu en lækker aftensmad der hjalp lidt på humøret og energien.
Nu skal aftenen bare bruges fornuftigt på sofaen med et tæppe, stearinlys, "Desparate Housewives", "Ugly Betty" og en af de slemme slemme muffins fra 7eleven :)

Dagens optur: Jeg fandt endelig de forbaskede Nigella-frø aka. jomfru i det grønne :)
Nyd jeres aften derude :)

3 kommentarer:

Kathrine sagde ...

Efterårets start kan være rigtig hård, men det gælder bare om at gøre det hyggeligt omkring sig, med stearinlys, tæpper, the og godt TV, så er det lige til at klare :)

Piskeriset sagde ...

Altså udover at jeg er fuldstændig skudt i efteråret (undskyld :-)), så er det plus for mig, at mørket kommer. I foråret havde jeg tre måneder, hvor jeg konsekvent fik 1-2 timers færre søvn hver nat, og jeg tror, det var en blanding af for meget arbejde og for meget (naturligt) lys. Lige for tiden sover jeg vældig godt, selvom arbejdsmængderne er voldsomme for tiden.

Dine madplaner lyder ellers spændende - håber du finder energi til det i morgen :-)

Linebinevaskemaskine sagde ...

Trine: eeelsker stearinlys, tæpper og the :D

piskeriset: Tjooo :) kan nu også vældig godt lide efteråret. Det er bare en hård overgang. Når man først lige er gearet til det, så er det fantastisk at gå efterårsture (speciel når vi bor ved Aalborg zoo) OG jeg vil faktisk give dig ret i at man sover vanvittigt godt :)
i morgen skal jeg hjælpe en med at flytte op på 4. sal, efter jeg har været i skole fra 8-16 såååå.. Det bliver nok weekend mad i stedet for ;)

Send en kommentar