Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

tirsdag den 22. september 2009

hvad skal jeg servere?


Hmm er gået i tænketank lige pt. :) mens vores svine T-bone steaks simre på pande og kartoflerne bliver færdige i ovnen, fundere jeg lidt over hvad jeg skal finde på at lave til aftensmad lørdag når svigermekanikken kommer fra Fyn af :) Det er hårdt sådan at skulle underholde en flok mennesker fra kl. 10 (de kommer altid! 9.40) til efter aftensmad. Man kan godt være et bette kun træt efter sådan en dag :)

Anyway, nok brok hehe. her er hvad jeg har tænkt på at servere:
  • 10-tiden: rundstykker + dagmartærte, føtex har sådan et fantastisk tilbud til 35 kr.
  • 12-tiden: Vi køre alle ud og besøger mor og far på gårde. Hertil har jeg bagt 2 slags kage :) Lemon merengue mufins og Nigellas Blackberry-apple pie eller djævle chokolademuffins med chokolade creme på. Kan bare ikke bestemme mig :( nogen forslag??
  • 17-tiden: Grillet svinemørbrad i spicy appelsinmarinade (appesinsaft, hvidløg,chili og farin) med kartoffelbåde og sovs (favorit el. en kold dressing sovs lavet på cremefraiche), salat og flutes.

Lyder det helt tosset? forslag til alle de spiselige ting modtages gerne :) måske jeg skulle spørge Gordon Ramsay om hjælp ;) han kan sikkert en ting eller to hehe

Når vi har spist, eller dvs. jeg har prøvet, har det lidt skidt :(. måske svineinfluenzaen endeli har fået ramt på mig ;), skal jeg bare smide mig på sofaen med et tæppe.. Bare lave ingenting og se fjernsyn.

Godaften derude :)

2 kommentarer:

MissMuffin sagde ...

Jeg elsker at have gæster, men det er altid så stressende op til, fordi jeg aldrig ved hvad jeg skal servere!
Jeg synes din menu lyder rigtig lækker:)
Fredag når vi får gæster skal vi have kalkunbryst fyldt med pikantost, soltørrede tomater og serranoskine, dertil råstegte kartofler, gruyereflutes,tzatiki og salat.
Desserten bliver en syndig brownie med hindbærcoulis og vaniljeis...

Så nu mangler jeg bar rengøringen, kagebagningen, at pudse sølvtøjet og købe blomster!

Linebinevaskemaskine sagde ...

jeg elsker det os bare :) og det bedste er hvis man kan imponere dem lidt. Men ja, man kan få stress af al den planlægning, men har det så godt bagefter hehe!
nøj dit det lyder også bare lækkert, sådan et fyldt kalkunbryst er altid en vinder :) og uhm desserten er lige i øjet. Du skal da ihvertfald nok få glade gæster :D

Send en kommentar