Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

mandag den 21. september 2009

Kender i det?


Du roder rundt inde i fryseren for at skabe dig et overblik over hvad du egentlig har af spisbare ting derinde? Det lyder godt og fornuftigt ikke :D men det var nu mere for at flå den store bøtte med hjemmelavet vanille, chokolade, marcipan is ud derinde fra.

Jeg rendte så på en lille rund tupperware bøtte (hapset fra mor engang) med sådan en klar, svagt gulig frossen væske i. Jeg er fuldstændig blank! hvad er det?! :D kan slet ikke komme i tanke om hvad det kunne tænkes at være. Det lugter heller ikke af noget. Det er meget meget mystisk..
jeg tog den op til optøning her i morges og afvener spændt at det bliver flydende (det håber jeg da det gør). nogen gæt på hvad det kan være
Nu til noget andet :) lørdag får vi min svigermekanik på besøg fra Fyn's land af og jeg skal så har bagt noget kagehalløjsa.
Jeg pønser lidt på lemon merengue muffins med hjemmelavet lemoncurd og måske en tung lækker chokolademuffins (altså flere) med et eller andet cremet frugtagtigt ovenpå :) Nogen ideer til hvad jeg kan bikse sammen??

Jeg har en halv pølse marcipan i fryseren, så jeg MÅ også snart bage Heibergs kanelsnegle igen :) de er bare de bedste og lækreste ever!!

9 kommentarer:

MissMuffin sagde ...

Jeg kan klart anbefale de djævlemuffins jeg engang bagte, de er så chokolade-agtige og syndige. Allerbest er altså min ynglings-chokoladekage, som også er døbt "Verdens Bedste Chokoladekage". Jeg bagte den til et bryllup sidste år og alle var begejstret!
Begge opskrifter ligger selvf. på bloggen:)

Linebinevaskemaskine sagde ...

uuh det prøver jeg :) de muffins lød også super

Linebinevaskemaskine sagde ...

MissMuffin: er de muffins egentlig fra en bog der hedder noget 500 muffins og cupcakes? :)

Linebinevaskemaskine sagde ...

never mind :) fandt dem på din blog og kunne se at det ikke var den bog hehe

Anja sagde ...

Haha, det kender jeg godt det der. Er så dårlig til at skrive på de poser jeg putter i fryseren. Tænker at jeg jo nok kan se det. Hehe. Men jeg gætter på en base til en sovs, f.eks. til tarteletfyld. Sådan noget fandt jeg nemlig selv en gang.
Men den is der lyder nu ikke helt tosset ;-)

Linebinevaskemaskine sagde ...

hehe mit første gæt var snask fra en flæskesteg så jeg havde til sovs en anden gang :D
Den er bare super den is :) hjemmelave er bare bedst

Anja sagde ...

Er spændt på at høre hvad det viser sig at være :P

Bitten sagde ...

Jeg er altså også rimelig spændt på at høre nærmere om dit fryser-fund :)

Linebinevaskemaskine sagde ...

så er der breaking news mht. fryser-mysteriet :) læs nyeste indlæg

Send en kommentar