Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

tirsdag den 15. september 2009

Piv koldt!


Det er hvad det er! var meget meget forfrossen da jeg endelig kom i skole idag. Oven i det virkede den fordømte "varme drikke maskine" ikke :( øv kunne godt have drukket en kop citron the. Den spyttede bare en kop kogt vand ud til mig mens den stod og små fnis'te af mig (hvilket den også gjorde sidste uge) ØV!
Dagens optur, so fare, var at der stod nogle mænd fra Metal Ungdom (Jeg læser ergoterapi!?) uden for skolen og delte sådan nogle skum puslespilsbrikker ud. Jeg tror de er sådan nogen der skal samles til sådan en terning? hehe måske jeg giver mig i kast med den når vi skal have social medicin og jeg har mistet fokus :) Lige nu har vi organisation og ledelse (snork) og skal have det til middag.
Jeg har forresten bagt de skønneste muffins :) uhm. Jeg fandt opskriften hos Anja http://www.anjaolesen.com/?p=57
De er super lækre med lidt "bid" og dejlig smag :) de bliver ekstra gode af en dag i køleskab (lidt ligesom mudcake). De ryger ind i min opskriftsbog derhjemme :) Hendes squash-gulerodsboller er forresten også gode og mætter godt.
Dagens store højdepunkt: Vi får nye radiatorer! nu har vi også kun ventet 1½ uge i uvidenhed på at det kunne blive vores tur og today's the day! 07.15 blev der sagt: "hallo" nede ved hoveddøren og så kunne jeg ellers få tøj på i en f...... fart!
well tilbage til undervisningen :) vi skal jo sikkert bruge det til noget senere i livet.

4 kommentarer:

Anja sagde ...

Dejligt at du kan li' mine opskrifter :)

Linebinevaskemaskine sagde ...

de er super lækre :)din blog er rigtig underholdende og en god inspiration

Anja sagde ...

Det er jeg rigtig glad for at høre :)
Det er også en fin blog du har fået lavet dig!

Linebinevaskemaskine sagde ...

jeg prøver da at kunne hitte ud af det :D

Send en kommentar