Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

mandag den 7. december 2009

arrgh, det er tidligt..

Vores praktikpladser er lige blevet offentlig gjort.. og jeg skal til Viborg i 2½ måned! VIBORG! nøøøh.. Der er ca. 2 timers buskørsel hver vej, buskortet koster 1500-2000 kr pr. måned (på en SU) og det bedste er.. hold nu fast.. jeg skal møde kl. 7 hver morgen! øj hvor det træls at være B mennesker der. Jeg har så heldigvis Fiaten, så rejsetiden bliver lidt kortet ned.. men det der med at stå op kl. 5 om morgenen er altså bare ikke mig øv! godt det kun er 2½ måned og at det skulle være et super godt sted :) Jeg forudser en masseproduktion af Nigella's breakfast bars til at spise i søvne mens jeg køre bil.

Jeg er blevet tagget i en "5 guys i use to fancy.."-blogleg af MissMuffin :) Daniel er selvfølgelig min dejlige og røvirriterende eneste ene :) han er nr. 1 i alt. Nu snakker jeg udover ham :D
Altså! nu må jeg lige finde min indre teenager frem fra gemmerne (hun er ikke sååå dybt begravet) og finde mine åårh-han-er-så-lækker følelser frem :D Jeg har ikke rigtig haft så mange crush i min spæde ungdom, men jeg har dog haft et gennemgående, gennemtrængende og hulke-fremkaldenede celebrity crush ;)


Brian Littrell fra Backstreetboys.. den lader vi lige stå et øjeblik.. ahr det var tider :) plakater og CD'er overalt, tøsefnis og kærlighedserklæringer fra dengang den gang man var overbevist om at der faktisk ikke var noget større på jorden en Backstreet boys *fnis* Jeg kastede min kærlighed på Brian, helt håbløst og ubetinget :D Det er altid noget at Bitten kastede sin kærlighed på en af de andre, så der ikke blev udgydet unødigt blod. Jeg fristes til at bryde ud i "Quit playing games with my heart.."
Sidden der nu kun var et mandfolk jeg "use to fancy" har jeg ligesom MissMuffin valgt nogle lækkerbasser fra nu :)

Mr. Johnny Depp er jo bare yum! både med og uden Captain Jack Sparrow.

Nu går der en lille smule teenager i mig igen.. men Robert Pattinson er også ret fin ;) igen med og uden Edward Cullen. Jeg er ikke kræsen, jeg tager gerne begge.

Peter Facinelli er über! ham kunne jeg da godt lige tænke mig at hilse på :D arhemm.. et andet punkt er så at jeg syntes han er ubeskrivelig lækker som Carlisle Cullen.. Meget!

Til sidst er der McDreamy og McSteamy ;) de må dele.
Alt i alt kan jeg vist godt konkludere at jeg åbentbart godt kan lide skuespillere og deres roller ;) Jeg tagger Bitten! og hun har helt bestemt nogle crush ;) det har jeg observeret fra nærmeste hold
YAY! i aften skal jeg se "New Moon" ;) åh det bliver godt. Glæder mig :) (savle..)

4 kommentarer:

MissMuffin sagde ...

Åh ha, jeg synes også det var svært at finde på mere end et enkelt crusch for den spæde ungdom, men min mor påstår dog at der findes mange flere, haha:)

Trælst med den praktikplads, det er godt nok noget af en tur hver dag!

Linebinevaskemaskine sagde ...

haha er sikker på at min mor også kan nævne flere som jeg lykkeligt har fortrængt.
Jeg syntes det er pænt langt væk
:( troede egentlig jeg havde instillet mig på det før de blev fordelt, men nøj hvor er jeg træt af at skulle tage den tur hver dag.

Piskeriset sagde ...

Ok, det er ubehageligt tidligt! :-O
Jeg tror, jeg ville falde i søvn i bussen, og jeg er ellers ikke typen, der normalt sover i offentlige transportmidler...

(og Depp er lækker - faktum! :-D)

Linebinevaskemaskine sagde ...

Piskeris: Det er jo slet ikke muligt at fungere kl 5 om morgenen! og da slet ikke til at klemme morgenmad ned. er bare glad for at vi har bil så det i det mindste bliver lidt forkortet. ellers skulle det have været endnu tidligere!

Send en kommentar