Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

tirsdag den 8. december 2009

Livet små (åndsvage) finurligheder..

Jeg er sådan nogenlunde begyndt at slå mig til tåls med tanken om at skulle i psykiatrisk praktik i Viborg, der jo nærmest ligger på den anden side af jorden.. og så endda før fandens overhovedet tænker på at tage sine tøfler på..
Her kommer finten så: nejnej, når jeg nu alligevel ligger ned kan jeg lige så godt få et ekstra spark fra skæbnens side..
Jeg fik en mail idag med at jeg ikke har bestået min skriftelige opgave ang. studieafsnittet jeg var i i oktober. Det er første gang jeg ikke har bestået en prøve og det kom temmelig meget som en mindre chok. Jeg føler selv at jeg har lagt mange tanker og meget arbejde i opgaven, så jeg er ret skuffet og ked af det. Jeg skal selvfølgelig op på den der pony igen, men det er bare så frustrerende at skulle skrive på den igen samtidig med at vi skriver det kvantitative eksamensprojekt der virkelig trækker tænder ud..

Så alt i alt har det været en dag fyldt med selvmedliden i stor stil og materiel forkælelse!
Inden Pilates hyggeshoppede jeg alene inde i byen og faldt jeg igen over en brugskunst butik med minus 50%! Det skal du bestemt ikke sige til mig to gange :) Jeg var faktisk meget kontrolleret og købte kun to pænt store hvide duftlys i gaveæsker fra Broste Copenhagen.

På vej hjem købte jeg ind til lidt bageterapi (måske jeg skulle indføre det hos patienerne/klienterne?) i morgen. Jeg regner med at skulle bage en stak gulerodsbrud igen og prøve marcipan/citron specier :)

Nu vil jeg kravle under et tæppe og sluge det sidste af "The lost symbol" og en grum chokoladebolle fra Slothsbageren (3 for 10kr bonus!)

3 kommentarer:

Anja sagde ...

Øv hvor træls. Jeg har også kun prøvet en gang ikke at bestå et fag, og det var sgu ikke sjovt. Men ja, der er ikke andet for end at komme op på hesten igen. Men kan godt forstå det er lidt uoverskueligt nu.
Og WHAT! 3 chokoladeboller for 10 kr, plejer de ikke at koste det stykket? SNYD :P

Linebinevaskemaskine sagde ...

Det gør lidt ondt at få at vide at man et eller andet sted ikke var god nok, men op igen :) det skal bare overståes. Jeg har heldigvis en fantastisk eksamensgruppe.
haha tror tricket er at komme der om aftenen før lukketid :D

Anja sagde ...

Ja det er aldrig sjovt. Slet ikke når man ikke er vant til at komme i den situation. Men hvis der er noget jeg har indset på min uni tid, så er det at man bare ikke altid kan være lige god til det hele, og at man aldrig er den eneste det sker for.
Åh, må besøge ham inden lukketid en dag så ;-)

Send en kommentar