Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

fredag den 4. december 2009

Mig snyder de ikke!

Jeg ser lige igennem dem! Jeg har nemlig en teori, der er skabt ud fra et Føtex besøg hvor Lindt talte over sig:
Efter skole rendte i Føtex for at shoppe fløde til risalamanden til i morgen. Her blev jeg så sprunget på af en chokoladedame fra Lindt, med kokkehue, forklæde und alles :) altså sådan en chokoladekugle siger man jo ikke nej til når hun så pænt spørg om man vil smage. MEN det er så her det mistænkelige finder sted: Hun fyre sin salgstale af og siger så: "og hos Lindt har vi en helt speciel teknik hvor vi får luft ind i chokoladen så den bliver luftig og lækker"..
AHA! tænkte jeg så, busted! Jeg er overbevist om at hun hentyder til Willy Wonka's verdenskendte vandfaldsteknik og at Lindt rent faktisk ER Willy Wonka's Chokolade fabrik! jowjow den er god nok. jeg citere lige fra den valide kilde, "Charlie and the chocolate factory": No other chocolatefactory in the world mixes its chocolate by waterfall".. så den mistænkelige, såkaldte "teknik" chokoladedamen snakker om er intet mindre end dem på Willy Wonka's chokoladefabrik og man kan der med konkludere at der at der er tale om den eller fiktive "Charlie and the chocolate factory" ikke er så fiktiv længere! Willy Wonka er Lindt! Jeg er så meget den næste vært til operation X!
Men ud over det smagte chokoladen fantatisk lækkert og ville være en dejlig mandelgave :) Mmm.. Lindt chokolade..
(Lindt = yum!) + (Charlie and the chocolate factory = yum!) = dobbelt yum!

Det er fredag og jeg tror (måske?) at jeg har weekend kuller på hjernen ;)

2 kommentarer:

Bitten sagde ...

Neej, de der chokoladekugler er så ulækre :( Er det ikke dem, der er fyldt med noget, der bare smager som smør? Jeg fik dem engang i mandelgave, det kan overhovedet ikke anbefales. Måtte smide dem ud til sidst, fordi ingen gæster jeg prøvede at prakke dem på, gad æde dem :P
Johnny Depp vil jeg til gengæld gerne æde, ligegyldigt om han så var fyldt med smør...

Linebinevaskemaskine sagde ...

haha der var nødder unden i dem her :D men smør alligel?
um, tror vi bliver nød til at dele Mr. Depp (savle) haps!

Send en kommentar