Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

søndag den 6. december 2009

Dagen derpå!

Hvor er weekenden dog blevet af? Jeg ved det ikke, men den far ihvertfald efterladt sinde tydelige spor hos mig.
Der var virkelig knald på i butikken i går og jeg har helt slidt hul på min tommelfinger af at krølle gavebånd. Der var mennesker over det hele og ikke rigtig tid til middagspauser. Til sidste bestod en ekspedition af: "Hej..julegave?..(pakkepakkekrøllekrølle)..god weekend.." eller "er det strygebræt til julegave? aha og du vil gerne have det pakket ind? javelja.. jamen det er så iorden".
Da jeg fik fri (efter den sidste kunde var gået ½ time efter lukketid) styrtede jeg hjem, sprang i bad, puffede og glattede håret og gned krigsmaling i ansigtet, jeg var pænt effektiv :)
Smed de 6-7 liter risalamande i en IKEA pose, fandt lidt drikkevarer og stolpede på ømme fødder i høje hæle afsted mod bussen. Det risalamande vejede altså godt til og jeg har sikkert set ud som en der havde haft næsen i lidt snaps ;)

Det var en rigtig hyggelig julefrokost hvor vi bl.a. var en del af super god underholdning. Vi genopførte f.eks. den berømte Sidney Lee scene fra "dagens mand", hvor en af drengene (vi har 3!) var hoppet i "læder" leggins, bandana og en americansk accent. Vi var så de håbefulde piger der "knaldede ham ud" ved at springe den ballon vi sad med :) meget meget underholdene..

Risalamanden blev faktisk rigtig god og jeg var lidt stolt :) den var dog lidt tynd, men pytskidt den smagte dejligt og der er det vigtigste. Alle roste den og jeg blev 10 cm højere :)

En af mine julefrokost-yndlings-dicipliner er pakkespillet :D åh det er guld at folk bliver små vilddyr og helt vildt glade over små ubetydelige pakker :)
Jeg lagde hårdt ud med ikke at slå en eneste 6'er da pakkerne skulle tages fra bordet (en del af min strategi selvfølgelig) og som den eneste sidde uden en pakke (og jeg pev slet ikke nænej..) MEN da der så blev sat tid til kom jeg stærk igen og endte med at nappe 5 pakker, der blev mine i sidste ende :D Oh yeah!
2 meter guld juleflims guirlande (hvem kan ikke altid bruge sådan en glimmer en?), en bøtte natron (se det er jo nyttigt), en alm. pakke kort, en pakke runde spillekort (de er bare så søde og runde :D) og den bedste af det hele.. En lille bitte glimmer nisse hue på et klik-spænde lige til at klikke i håret som en lille bitte hat :) Fie-hunden kan godt glæde sig til juleaften ;)

Det var bestemt ikke sjovt at skulle på arbejde i morges og resten af aftene skal også bare bruges på ingenting nu :) måske en lille skål risalamande og hyggelæsning.. og lige en rundtur i blogland..
i morgen skal jeg ind og se "New Moon" sammen med yndlingstøserne og lillesøsteren yay! det bliver så godt!

5 kommentarer:

Anja sagde ...

Kan godt lide den med natron :P Og fedt at du ender med at få den nu du er så glad for at bage, lave mad osv :D

Linebinevaskemaskine sagde ...

haha er det lidt mærkeligt at jeg blev glad da jeg fik den ;)

Piskeriset sagde ...

Hahaha! Hvor er den nissehue sej! :-D

Bitten sagde ...

Hehe! Grinede mig vej gennem din blog, den var forholdsvis morsom.
Vil du belemre den stakkels Fie med nissehuen? Åh hvor dejlig ondt :D
Lyder til at du havde en herlig aften, ganske som ønsket!

Linebinevaskemaskine sagde ...

Piskeris: Den er bare cool :D jeg gav også et sejrsbrøl fra mig da jeg havde pakket den op.

Bitten: jeg ville næsten ønske at vi havde optaget sidney lee episoden ;) jeg tror fie skal have den på ;) bare i 10 min eller hvor lang tid det nu tager at få et billede af hende til bloggen. Det var en vildt hyggelig aften :)

Send en kommentar