Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

tirsdag den 19. januar 2010

2 x blogleg

Jeg er blevet tagget af MissMuffin i en lille køleskabs-blogleg: Vis mig dit køleskab.
Der er 3 små regler:
  • Vis et billede af dit køleskab
  • Historien bag et af de udvalgte ophæng derpå
  • Tag 3 andre
Det her er så mit køleskab :) Vi købte det af den tidligere lejer i den lejlighedi Nørhalne, vi flyttede fra for lidt over to år siden. Jeg glemte faktisk helt at tage et nærbillede af min "Mind the Gap" magnet eg købte i London :D


En lille reklame fra det cirkus vi var i på Mallorca i sommers. Super oplevelse, selvom det var et lille bitte "famile" cirkus. Dog var jeg ikke voldsomt vild med at de gik tur med en stor hvid tiger i en lille kæde!


Et stempelkort fra vores gode lokale pizzzaria, en lap fra det penicillien jeg skal huske jeg ikke kan tåle og et gammel fødselsdagskort med en "Fie-hund" på , åh hvor vil jeg godt have en dejlig hundebasse :)

En liste over hvad vi har den lille fryser og en magnet fra den spændende "Bodies" udstilling i København.skrabekalender med den store gevinst, 25 kr på ;) og et postkort fra da svigermor var på Mallorca.
Jeg har lidt mistet overblikket over hvem der er blevet tagget, men jeg prøver :)
Jeg er også blevet tagget af Piskeriset i en lille hyggelig blogleg :) sådan en med nogle forskellige spørgsmål. så here it goes:

Blomst: Solsikke! Helt klart solsikker :) De er store, flotte og har den mest fantastiske gule/brune farve. Jeg gav også yndlingstøserne "langstilkede" solsikker i stedet for roser, da vi blev studenter.

Mad: Jeg elsker lækre pastaretter som canneloni, men har det knap så godt med løg, radiser og frisk peberfrugt. Jeg kan absolut ikke fordrage syltede agurker og asparages!

Bøger: uhh det må være krimier, twilight sagaen og vist generelt fantasy/science fiction. Og ja koge/bage bøger i alle varianter :)

Tøj: Jeg har et eller andet for tøj i alle blå nuancer.

Sko: Jeg er virkelig dårlig til stilletter, jeg er simpelthen for ømskindet til at kunne pine mine fødder sådan :D ballerinaer, sandaler og flade sko er mere mig.

Bagværk: Jeg fik en kærlighed til cheesecake i sommers og eller er mudcake bare lækkert! Rent nostalgisk er det nok hindbærsnitter, da min mor altid lavede dem til min fødselsdag, så jeg kunne dele dem ud i klasse :)

Grøntsag: Spinat og gulerødder må vist være favoritterne. Men så igen, man kan jo ikke lave tzatziki uden agurk.

Frugt: solmodne danske jordbær, ananas og passionsfrugt.

Film:vampyr, zombie og science fiction. Jeg er virkelig dårlig til gysere, men splat og blod er vejen frem. Mig og Daniel er for nylig begyndt at se Saw filmene, men jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg mener. Jeg er dynt fascineret og dybt væmmet på samme tid :D

Serier: Trueblood, House, Grey's anatomy, the mentalist, Scrubs og Pushing daisies.

Te eller kaffe: Kaffe dufter skønt, men smager fælt så det må blive te og gerne i form af en chai latte.

Ugeblad: Jeg køber ingen selv, men skal da ikke afvise at jeg godt kan bladre lidt i Hjemmet og familie journalen når jeg er på besøg hos min mormor og morfar ;) Jeg køber selv Mad! og/eller Spis bedre.

Strand-, ski eller storby ferie: Bestemt ikke ski! Jeg er rødhåret med lys hud og fregner, så jeg duer ikke til at ligge på stranden men eeelsker at flyde rundt i en pool nede i varmen, bare jeg også oplever en masse :) Storbyferie er også dejligt og jeg har tilbragt mere tid i andre storbyer i europa end i københavn. Men nu er københavn også lidt opreklameret ;)

Øl eller vin: Jeg kan ikke rigtig lide øl til mad, men napper gerne en ellers :) en god rødvin går altid.

Sport: Pilates må vist være det nærmeste jeg kommer det :D

Jeg tagger MissMuffin , Bitten og Anja :)

10 kommentarer:

Tina Liel sagde ...

De her bloglege er geniale - havd man ikke finder ud af ;-) Dit køleskab ligner meget mit he he!!!!! Nu må jeg tage et billede imorgen! Var du på Bodies udstillingen. Hvis det er den udstilling jeg tænker på har den også været her og jeg skulle bestemt ikke ind at se den. MIn ældste søns skole var afsted men han takkede også nej! Har du fået besked fra Adlibris? Jeg elsker også Pioneer womans blog! KNUS

Linebinevaskemaskine sagde ...

Hehe ja jeg tog med nogle veninder til københavn for at se den og så hjem igen bagefter :) den var virkelig virkelig spændende og meget lærerig. Men nu er jeg også lidt hærdet efter at have været på anatomisk institut i Århus og selv stået med hænderne.. ja.. idet ;)
De skrev i går at enten skal jeg sende dem tilbage og så sender de nogle nye, eller så kan jeg evt. få et afslag i prisen hvis jeg kan leve med det. der skal de dog have billeder for at vurdere dem. Syntes bare ikke jeg har tid til at rende på posthus hele tiden, nu når jeg starter i praktik meget kangt væk :(

Anja sagde ...

Aii, så har jeg et par perfekte overspringshandlinger :p

Linebinevaskemaskine sagde ...

Anja: Det var så lidt :D hehe

Kathrine sagde ...

Genial idé med at skrive lister over hvad der er i fryseren!!

Håber det er ok jeg låner bloglegen nederst? Synes den er sjov.. :)

Linebinevaskemaskine sagde ...

Trine: det gør det hele en del mere overskueligt :) man skal bare huske at strege ud :D
Det må du ihvertfald :) det er en sjov måde at få lidt at vide om hinanden på

Piskeriset sagde ...

Hihi - tak for tagget! Jeg er lidt i tvivl om, hvad jeg gør, for pt. er vi ramt af flytterod, hvilket jeg ikke er så vild med at fotografere, men omvendt er jeg ikke sikker på, at der kommer til at hænge så meget på vores nye køleskab lige med det første. Er det ok, at jeg lige går i tænkeboks, om jeg er med på legen nu eller efter vi er flyttet? :-)

Linebinevaskemaskine sagde ...

Piske: du må gå i alt det tænkeboks du har lyst til :) ingen stress

Janne B.T. sagde ...

Haha.. Da jeg var i London, gjorde vi ofte grin med hvor mange gange, der bliver sagt "mind the gab" i undergrunden :)

Kan godt lide de serier, du ser. God stil!

Linebinevaskemaskine sagde ...

Janne: det blev bare sagt konstant :D og du skal altså virkelig være god hvis du skal have foden ned imellem tog og perronen.
jo tak da :D elsker de serier.

Send en kommentar