Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

mandag den 4. januar 2010

Fake bruchetta, som i "jeg skal have ryddet i køleskab, fryser og skabe"

Når jeg bli'r gammel..
Jeg har en pagt med den ene af yndlingstøserne. Den går i alt sin enkelthed ud på at hvis vi opdager visse foruroligende tendenser hos den anden (i takt med vi bliver ældre), må man helt kvit og frit give denne person et ordentligt spark bag i og gøre opmærksom på at den fx. opførsel er et no-go! Altså vi snakker ikke stoffer her.. eller andre hel/halv kriminelle løbebaner, men ting vi for alt i verden vil ungå at gøre

Listen, der tillader at giver den pågældende person et lods bagi:
 1. Hvis man iklæder sig den højest uklædelige "ældre dame" hue der mest af alt får dit hovede til at ligne en eksplosiv paddehat.
 2. Hvis man farver sit hår blålig/lilla.
 3. Kortklippet hår, efterfulgt at ekstrem overpermanent.
 4. ejer og iføre sig oftest Fjällräven. Vi snakker hele udstyret bukser, trøje, jakke og hat.
 5. Hvis man bliver en af de ældre damer der er hæve over at stå i kø og faktisk bare stiller sig direkte ved kassen, da de er hævet over os andre dødelige.
 6. Henvisning til regel nr. 5. Hvis man alligevel på uheldigvis skulle have "forvildet" sig ind i en af de mindre værdiges køer og højlydt begynder at brokke sig og svine personalet til. Højlydt brokken til de omkringstående er også en gyldig årsag.
 7. Hvis man iklæder sig det meget lidt flatterende gennemsigtige regnslag til håret.
 8. Uhæmmet skubben og masen, efterfulgt af ond stirren fordi man ikke kan forstå man er nød til at vente til det bliver ens tur eller der ikke er plads.
Mange af dem er nok uundgåelige, men vi vil forsøge at kæmpe imod og blive de sødeste gamle damer :D ellers bliver vi jeres værste mareridt.
Jeg var i Salling for at bytte den ene føntørre i dag :) Endelig havde jeg penge til at købe den clutch/pung fra Octopus. Jeg har virkeligt sendte lange blikke efter den længe nu.


Åh jeg elsker den! Og den elsker mig! vi som som skabt til hinanden.
Selvom jeg har råd til shopping styrede jeg faktisk mit pengeforbrug i dag :) måske også fordi de øreringe jeg længe har luret på ikke kan købes længere.. Gah.. og de små Swingvaser jeg fandt ikke havde et pænt "swing". Men vigtigst, jeg fik min pung, et tokyo jane armbånd og en kalender for 2010. Jeg var tæt på at falde i "kogebogsfælden", men jeg gik min vej før der var noget der sprang på mig. eller måske var det fordi de allermest spændende stod udenfor og der var piv koldt.
Jeg kom senere hjem en lige beregnet, så min plan om at lave kyllingespyd og cannelloni med spinat må vente til i morgen hvor jeg har bedre tid og overskud . I stedet blev det til de her hapsere:
Fake Bruchetta 8 stk.
 • 8 pænt tykke skiver ciabatta
 • 2 fed hvidløg, knust
 • 3 spsk olivenolie
 • 10 store blade basilikum, finthakkede
 • 10-12 cherrytomater, i små smalle både
 • 100 g. bacontern, stegt sprøde
 • Revet mozzarella
 • salt, peber, ekstra basilikum
 1. Bland olivenolie, hvidløg og hakket basilikum i en lille skål.
 2. Smør blandingen på brødet (husk at få "grumsen" med så det smager af noget :))
 3. Læg tomatskiverne ovenpå brødet og drys med salt og peber.
 4. Læg bacontern ovenpå tomaterne.
 5. Drys med ost..
 6. Og grill i ca. 5 min i toppen af ovnen til osten er smeltet og gylden.
  Nu vil jeg flytte alle mine plastikkort over i min nye pung og hygge med Daniel :) Det er vigtigt at lade op til eksamenslæsning i morgen ;)

4 kommentarer:

Bitten sagde ...

I bliver da udskudt af gammeldameklubben, hvis I vælger at følge de regler! I bliver de mest ensomme gamle damer nogensinde...

Linebinevaskemaskine sagde ...

Nej for så kan alle andre li' os :D

Tina Liel sagde ...

Uhm hvor ser de lækre ud. Jeg er totalt for fake udgaver af retter specielt på en travl dag. Den pung ser virkelig flot ud og godt gået du ikke faldt i kogebogsfælden. Jeg har alt alt for mange kogebøger. Det gør det endnu værre at jeg nu køber både på dansk, hebraisk og engelsk. KNUS

Linebinevaskemaskine sagde ...

Tina: Hurtig mad kan heldigvis også være lækker mad :)
haha du må da have noget af et kogebogs sortiment når du kan læse hele 3 sprog :D

Send en kommentar