Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

onsdag den 16. juni 2010

Jeg er her skam stadig

Jeg har bare travlt :) Dagene flyver bare afsted for tiden. Her i weekenden var vi nede og besøge Daniels forældre på Fyn, hans familie + venner og lige et smut omkring Langeland efter nogle nye fælge. Som altid, var det en hektisk men virkelig hyggelig weekend :) vi grillede endda i øspøs regnvejr. Jeg var også nød til at læse en del sociologi for at kunne følge med mht. vores vores opgave, der skal afleveres i i overmorgen inden kl. 12. Vi har, grundet overlappende eksaminer, kun 4 dage til at gennemarbejde casen og skrive de 30.000 anslag, så der er drøn på i disse dage. Det er ikke meget jeg er hjemme, men så roder jeg heller ikke ;)

Jeg nåede lige at smutte forbi døgnboksen efter en swap pakke, jeg har ventet lidt på. Afsenderen havde dog informeret mig om at hun ikke havde nået det, og det er jo sådan set fair nok. Den her swap hed "Candy from where you live" og skulle kun være til en værdi af et par dollar. Jeg blev noget overrasket da postmanden kom med en ordenlig kuvert der var størrere end et A4 ark. og tung!
Øjs, jeg blev glad da jeg åbnede den nu her efter en lang dag :)

400 g. Skittles.. 400! Jeg eeelsker Skittles, der er yndlingsslik og 400 g. det er altså rigtig mange Skittles!

En stor pose jellybelly JELLYBEANS på 255 g.! De koster et slag i ansigtet herhjemme og er bare så hyggelige med alle deres sære smagsvarianter der smager mere eller mindre kemisk :)

De sødeste cupcake klistermærker, jeg vil gemme for ever and ever

Sådan noget glimmer pynte gel til at dekorere kager med :) novra

Sidst men ikke mindst, fudge med peanutbutter og chokolade :) åhr den glæder jeg mig til at smage. Jeg klappede i mine små hænder da jeg så det var med peanutbutter.

Selv kortet, med en lille hilsen, var virkelig flot og farverigt :)

Jeg blev bare så glad over at nogen har gjort så meget ekstra for mig og valgt sådan nogle fine sagde. Det swapping ER altså ubetinget hyggeligt.

Lige til sidst, og som en overspringhandling, vil jeg lige reklamere for

Budgetlivet's give away hvor du kan vinde den her fine dåse Kusmi the :)
og
Hanne's give away hvor du bl.a. kan vinde balsamisc vineddike, spændende chokolade og Kusmi the :)

8 kommentarer:

Anja sagde ...

Øjs for en fin pakke :) Hvordan fungerer det der swap-noget? Hvem bestemmer hvem der skal sende til hvem, og hvor tit osv?

Linebinevaskemaskine sagde ...

Der bliver opretter forskellige swaps inde på swap-bot :) lidt ligesom en form for "events". hvis du er interesseret i en specifik swap kan du tilmelde dig inden for en vis deadline. Efter deadlinen får du tildelt en partner du skal sende til, men det er så ikke den samme der skal sende til dig :) man bestemmer selv hvilke swaps man gider og hvor mange man vil tilmelde sig

Anja sagde ...

Ah okay, smart smart. Det må jeg overveje en dag. Ser ud til at være nogle spændende ting du får :P

Linebinevaskemaskine sagde ...

Det er ret hyggeligt :p

Louise sagde ...

Er så træt af at jeg intet har modtaget fra Korea endnu. flere måneder siden hun modtog min :( betalt over 100 kr på den pakke. ork!

Marie sagde ...

Hey sweetiepie! Synes det er snyd du swapper på swap-bot uden at have addet mig som ven - hvad er dit nick? Du kan finde mig under Midnightshadow derinde.

Linebinevaskemaskine sagde ...

Marie: så har jeg fundet dig derinde :D your are my buddy now. Jeg hedder linebinevaskemaskine derinde ;)

Linebinevaskemaskine sagde ...

Løjsen: det er bare øv :( du må komme og smage på mine ting :)

Send en kommentar