Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

mandag den 11. april 2011

Den Fede Ælling

I Lørdags var mig og Daniel ude at spise på Den Fede Ælling der ligger og flyder rundt havnefronten her i Aalborg. Det er simpelthen en husbåd, der er lavet om til café og fjordbar, hvor du kan sidde i to niveauer indendørs, på tagterrassen og på den lille udendørs terrasse i forlængelse af båden.
Vi havde købt et tilbud igennem Downtown Aalborg, på 2 af "Byens fedeste burger" til halv pris. Det er en rabat der er til at tage og føle på ;) To lækre burgere til 125 kr.. som min veninder siger, "Man er vel nordjyde"!

Jeg elsker at gå ture nede ved havnefronten, specielt når vejret er så dejligt som det har været her i weekenden :) Den Fede Ælling ligger lige ved "broen" hvor der er dejlig fredeligt, men samtid lige midt i centrum.

Havnen var fyldt med biler og deres mennesker der nød det gode vejr eller var ude at spise på en af de mange skønne restauranter i området. Alle de biler i ser her holder ulovligt og rækken fortsætter hel ned forbi skibet i midten af billedet. Vi spurgte nemlig den flinke p-vagt om det ikke godt nok var ulovligt (ellers havde vi lynhurtigt smidt bilen) og jo det var det! Godt at vi spurgte :)

 
 Inde i Den Fede Ælling er der lyst og dejligt, med en stemning der er dejlig afslappet og meget hjemmelig. Betjeningen var super! De var effektive, hurtige og rigtig søde og afslappede at tale med :)

Jeg nød virkelig den fantastiske udsigt der er fra båden. Det skaber en helt bestemt stemning at være omgivet af vand og alligevel så tæt på byen. Så kan der både kigges på fjordudsigt og mennesker på havnen ;) Det bliver så skønt når solen tager rigtig fat! Jeg kan godt forstille mig at drikke kølige drinks på tagterrassen.

Menumæssigt var der jo ikke så meget at rafle om :) Tilbuddet lød på: Den fede Burger med 200g oksekød, bacon, ost, salat og ovnbagte kartofler m. kryddermayo. Der er ingen dikkedare eller slinger i valsen.
En virkelig lækker, sej ciabattaagtig bolle med græskarkerner, sprød bacon, ost, en god bøf og salat :) simpelt og ufattelig lækkert! Jeg kan ikke huske hvornår jeg sids har fået så god en burger. De små kartofler og kryddermayoen var også rigtig gode og hvor blev jeg godt nok mæt! på den gode måde!
Jeg skal ihvertfald besøge Den Fede Ælling igen :) Næste gang håber jeg også at jeg kan se skibshunden.

10 kommentarer:

Malene sagde ...

Uhmm, jeg har kun været der en gang men kommer gerne igen :)

Helle sagde ...

Uhm Line, det ser bare lækkert ud. Og jeg er helt enig, det er virkelig en fantastisk god burger.

MissMuffin sagde ...

Ta mig med, Ta mig med!!!
Jeg vil oss gerne prøve Den Fede Ællings tagterasse, for det ser altså charmerende ud!

Unknown sagde ...

Jamen, så kan jeg da godt tage manden med der ind en dag.. Har ikke fået taget mg sammen til at besøge stedet, endnu.
Tak for anmeldelsen
:-)

Maria sagde ...

der er nemlig så så så hyggeligt dernede! Var der meget sidste sommer, kan klart anbefaldes at sidde på tagterrassen om sommeren! Burgeren ser ret så mums ud, må liiige tjekke det tilbud der ud;-)

(p.s. skal du ud til Bitten imorgen? Tænkte om vi skulle følges? er nemlig knap så god med busser....)

Camilla sagde ...

Hej Line

Jeg sad længe og kiggede på tilbuddet fra Downtown med burgerne, men lod være med at købe det... nu har jeg fortrudt - lol. Lækkert ser det ud!

knus
Camilla

Linebinevaskemaskine sagde ...

Malene: jeg skal helt klart derind igen :) der er så hyggeligt
Helle: den er virkelig lækker :) og så er det virkelig hyggeligt at spise på vandet.
Mussmuffin: vi laver bare en efter-madbloggertræf Aalborg style ;)

Linebinevaskemaskine sagde ...

Det lille køkken: det kan du sagtens :) det er rigtig godt
Maria: der er mega hyggeligt :) jeg skal desværre meget tidligt ud til bitten da jeg skal bruge hende til en skoleopgave :) men vi ses derude
Camilla: det skulle du! Det var et kup :D

Gastromanddk sagde ...

Jeg kan også anbefale Den Fede Ællings brunch på terassen: Brunch på Den Fede Ælling

Linebinevaskemaskine sagde ...

Gastromand: Jeg er normalt lidt skeptisk over café brunch, men jeg kunne godt forestille mig at det er lækkert på Den Fede Ælling :)

Send en kommentar