Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

torsdag den 14. april 2011

fokusgruppe interview hos Bitten

I tirsdag var jeg ude på landet for at besøge Bitten. Hun hjalp med mig, ved at jeg kunne lave nogle aktivitets tests på hende og jeg hjalp hende ved at deltage i hendes fokusgruppe interview til hendes speciale. win-win :) Jeg glemte helt at slæbe mit kamera med, da jeg skulle have alt muligt andet med til de tests, så der er kun et pænt dårligt billede fra min Iphone.
Jeg var der allerede kl 15, og ved 19 tiden kom MissMuffin og Maria for at være med i interviewet.


MissMuffin havde taget nogle hendes fantastiske brownie med til os :D Mmm..
Vi fik snakket om en masse forskellige blogrelaterede emne under interviewet, bl.a. de forskellige bloggenre og hvor personlig/privat man er på bloggen. Det var en super hyggelig aften og jeg håber Bitten kunne bruge noget af alt det vi talte om :) ellers kommer jeg gerne til kage igen ;)

Lige p.t. er mit immunforsvar gået ned med flaget og jeg var nød til at melde mig syg til bachelorgruppen i morges :( Daniel har været rigtig, rigtig syg den sidste uges tid, men i dag var han frisk til at tage på arbejde og nu er det vist min tur at syg. Jeg håber det er hurtigt overstået, hvis jeg bare bliver under tæppet og drikker varm kakao hele dagen :) Der er også blevet fundet Strepsils og papirlommetærklæder frem i rigelige mængde. Jeg tror jeg vil have et glas varm chokolade med mint til morgenmad :)

0 kommentarer:

Send en kommentar