Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

torsdag den 8. november 2012

Bolig- og livsstilsmessen i Gigantium

I søndags, på vej til Vejlefjord Spa & Wellness, var vi lige et smut forbi livsstilsmessen i Gigantium :) Jeg ville egentlig bare direkte til wellness, men Daniel overtalte mig heldigvis til at tage forbi messen. Havde jeg vidt at der var alle de lækre fødevarer havde jeg insisteret på at vi stoppede der ;) jeg var nemlig slet ikke til at styre på 10 tønder land. For min skyld kunne der godt have været meget mere mad og mindre isolering og tag!

frugthaven, æblemost, cox orange, rød aroma
Sprøde æbler og utrolig lækker æblemost fra Frugthaven i Skørping. Der var iskolde smagsprøver og der smager som friskpresset.

real drinks, special sodavand, special øl
Der blev også solgt en masse lækkert brød, lige til at tage med hjem. "Desværre" var vi jo på vej til et wellness ophold, så jeg kunne ikke købe noget med hjem. Spændende sodavand og øl fra Real Drinks, jeg fik desværre ikke kigget ordentligt der da der var mennesker. Jeg kunne da godt have brugt et par flasker :) De lyder så spændende mange af deres produkter.

bondegårdhyben, holtetgård, holtetgaard, syltede hyben, hybenmarmelade
Bondegårdshyben havde taget en række af deres skønne produkter med. Jeg smagte blandt andet ris ala mande + syltede kirsebær med rom og A38 med syltede hyben. Begge dele var rigtig lækre, men hyben er altså en rigtig undervurderet lille sag i min optik. Det smager så skønt :)

summerbird, overtrukne mandler, chokolade mandler
 Summerbird var også tilstede og bød på smagsprøver på deres nye julemandler. Og ja, jeg købte!

pepperpot, greco farms, greco, olive, salsa, gammel skulptur,
En af de stande jeg brugte ret lang tid var hos Greco Farms, der havde nogle dejlige og spændende marmelader og oliven.  De havde pyntet deres stand så pænt og den 400 år gamle (tror jeg) dame ovenfor stod og tronede noget så smukt. Desværre bøvlede jeg lidt med mit ene objektiv, så mange af billederne makkede slet ikke ret.

oliventræ, greco farms, appelsin bergamotte marmelade
Små søde oliventræet lige til at købe med hjem og en af deres spændende marmelader med appelsin og bergamotte.

karlsens mandler, karlsens krydderier
Karlsen´s fremviste overtrukne mandler samt krydderier, jeg fik dog ikke mulighed for at smage noget af det og var derfor heller ikke fristet til at købe.

Men noget fik jeg da købt ;) alt for lidt faktisk! Der var temmelig mange mennesker tilsidst og jeg kom helt fra at jeg skulle have købt lidt marmelade mm. hos Greco Farms. Øv!

summerbird, honningkage, mandler
Disse julemandler med smag er honningkage smagte helt suverænt, varmt og krydret. Og så er de noget så blanke og pæne! De smager så godt og jeg er bange for at de forsvinder alt, alt for hurtigt.

ris ala mande, mandler, summerbird, lemon, cayenne, chokolade
De havde tilfældigvis et bette tilbud, så jeg blev nødt til at købe lidt flere varianter ;) De vred næsten armen om på mig! Den anden variant af julemandler smager af ris ala mande! Åh de er også noget så lækre med deres milde cremede overtræk og let syrlige kirsebær. Mmm! Jeg spår at posen snart er tom  og  jeg snart bliver nødt til at besøge Summerbird igen :)

Den sidste variant er en gammel kending, som jeg dog ikke har smagt endnu.

bondegårdshyben, holtetgård, syltede hyben, hyben, marmelade
Jeg blev simpelthen nødt til at have et glas af de gode syltede hyben med. Jeg har allerede lidt planer med hvad jeg skal gøre ved det. 

æblemost, rød aroma, cox orange, frugthaven
Ja og så lige et par flasker af den rare æblemost. Flaskerne stod nemlig lige ved udgangen og lokkede.. og når nu de havde to varianter med blev jeg nødt til at have en af hver. Sådan er jeg så nem ;)

11 kommentarer:

Pernille sagde ...

Åhr det ser godt ud det hele! Jeg fortryder nu inderligt at jeg ikke tog derud! Og vi havde endda fribilletter!!

MariaSilje sagde ...

mmmh, hvor ser det alt sammen bare lækkert ud! (:

//Maria Silje
www.hairbymariasilje.dk

Line sagde ...

Åh, jeg ville så gerne have været afsted, men jeg havde weekendvagt. Jeg krydser fingre for at kunne komme afsted næste år :)

Anna Banana Butterhair sagde ...

Mmmuums... Jeg kan se at det var nogle gengangere på messen som også var i Nordkraft i lørdags da der var fødevarermarked. Jeg var også selv forbi æblemanden og Karlsen hvor jeg fik en pose chokoladeovertrukne salmiak lakridsser med hjem - nøøj de var gode! Kan i øvrigt varmt anbefale det marked i Nordkraft - masser af smagsprøver og lækre ting at blive fristet af :) Næste gang er 1. december: http://www.smagen.dk/content/f%C3%B8devaremarked-nordkraft-10

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Oooorrrh, nu er jeg da bare endnu mere træt af, at de fribilletter vi havde ikke blev indviet. Well, arbejde er vel også altid at foretrækker, right? HMF!!!

Helle sagde ...

OMG!! Du kan da godt lige advare om fare for mundvand i løbetid!

Uhm, det ser godt nok lækkert og inspirerende ud, det du har købt - og det du har gået og kigget på!

SWEET PETROLEUM sagde ...

Uh lækre sager! Der ville jeg godt have været :)

Piskeriset sagde ...

Jeg er meget betaget af de smukke, sølvblå/sorte mandler fra Summerbird - dem ville jeg dårligt nænne at spise :-)

Linebinevaskemaskine sagde ...

Pernille: Åh så må du gøre det næste år :) i skal bare være der når de åbner, allerede 1 1/2 time efter er der fuldstændig vanvittigt

MariaSilje: Det er det bestemt også :)

Line: Du må huske at have en ledig weekend næste år ;)

Anna banana: Ja :) bl.a. vist hyben standen kunne jeg forstå. Jeg har skullet noget alle lørdage det har været der det sidste år! Så frustrerende og selvfølgelig skal jeg arbejde 1. dec ;)

Kristine: Næste år Kristine, næste år! ;) åh det arbejde altså

Helle: Haha :D det skal jeg huske! Der var rigtig mange sjove ting

Sweet Petroleum: Det var også ret godt :)

Piske: De er så flotte og der er en form for marmorering i dem. Spist det bliver de ;) lidt efter lidt, men ikke uden at sidde og kigge lidt på dem først.

Maden i mit liv. sagde ...

Jeg tror da nok lige jeg skal et smut ind i Summerbird og tanke mandler. Troede faktisk at de sorte julemandler smagte af lakrids (nok primært pga farven), men honningkage lyder jo helt fantastisk :-)

Mange hilsner fra

Anne.

Linebinevaskemaskine sagde ...

Anne: De er bare rigtig gode :) meget aromatiske.

Send en kommentar