Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

lørdag den 17. november 2012

El og dims til huset


Ja, det er altså ikke det vilde der sker ude på grunden lige p.t. så derfor har der også været lidt stille herinde :) Sidst vi var ude at kigge var der kommet nogle store huller og jordbuknkerne havde flyttet sig en smule. Ikke just blogvenligt ;)

Men, men! Siden sidst har vi været til møde med Uggerly i forhold til el. Dvs hvor mange stikkontakter, lampeudtag, netværksstik, spots osv. vi skal have og hvor de skal være. Meget lidt spændende, men dog utrolig nødvendigt trods alt. Budgettet smuttede en smule mere end vi havde regnet med, men vi kan godt få det til at hænge sammen :) Vi valgte at købe induktionskogesektionen (sig lige det ord hurtigt 10 gange i træk) og emfang hos Uggerly, da det er svært at eftermontere selv. Ihvertfald for sådan nogle som os!

Det er faktisk Daniel der primært har fundet frem til vores hvidevarer mm. da han er ret fremme i skoene med hensyn til tests, specifikationer osv.

Her er dem vi regner med at købe:

fundet her
EH875MC21E ComfortDesign induktionskogesektion på 80 cm (der er plads til min ovale Le Creuset gryde ;)).


Fundet her
Thermex 540.23.2098.3 vægmonteret emfang, Preston II


Fundet her
Siemens KI38RA55 fuldintegreret køleskab


Fundet her 
Siemens GI38NP60 indbygningsfryseskab. Både køl og frys bliver skjult bag køkkenlåger


Fundet her
 Siemens HB76G1560S indbygningsovn i rustfri stål


Fundet her
Bosch Activewater opvaskemaskine med ekstra højde


 Fundet her
Bosch logixx 8 Varioperfect WAS32783SN vaskemaskine


Fundet her
Kondenstørretumbler med varmepumpe Avantixx WTW84360SN

9 kommentarer:

Joan sagde ...

Den der emhætte har vi, bare i 60 cm (sådan cirka)... Den er supergod, fin og lækker at se på.. Og pisse træls at kravle op og gøre ren ;) Men man må lide, for at have lidt pænt at kigge på..

spændende at følge :)

MissMuffin sagde ...

Lækre sager:)
Her kan vaskemaskinen kun tage små 5 kg og det er ved at gøre mig vanvittig. Dog ikke lige så meget som, at sikringerne springer hvis vaskemaskine og tørretumbler kører samtidigt! Gamle huse har godt nok sine udfordringer:)

Helle sagde ...

induktionskogesektionen.. induktionskogesektionen.. induktionsko............

Belastende!! :-D

Fine fine sager, I har fået valgt. Især den der...... induktionsko.. wauw et stykke moderne teknologi - men helt ærligt.. hvor mange gange får man lige lov til at vælge ALT selv?
Så skal den altså også have hele armen!

Ei, jeg er helt høj, hver gang du fodrer med noget nyt hus-stuff!

Anonym sagde ...

Kære Line. Tak for din evigt dejlige blog!
Med et bijob som hvidevaresælger har jeg et par ting i skal være opmærksomme på. Først og fremmest stor ros - I har vagt fryser med nofrost og køleskab med blæser/multiflow :) Det bliver I super glade for.
Er I helt sikre på vaskemaskinen? Specifikationerne er fine! 8 kg., 1600 omdrejninger, 43-44% i restfugtighed, kulfri motor og "skånetromle".
Har du været ude og prøve at trykke på touchen på maskinen? Personligt synes jeg at den reagerer super dårligt og at man skal trykke mange gange for at kan sætte en vask over. Electrolux har netop sendt en ny maskine på markedet med samme specifikationer og et fantastisk display! Du får mulighed for at bestemme hvor beskidt dit tøj er og tilpasse vasketiden derefter. A+++, kulfri, 1600 omdrejninger, 3 dampprogrammer og 8 kg. Det er fantastisk! Man får lynhurtigt bund i vasketøjskurven. Desuden kan man få tørretumbler der matcher- også energiklasse A og kondens. Den Bosch i har set på har selvrensende kondenser, hvilket medfører at vandbeholderen skal tømmes manuelt. Til Electrolux kan man tilkøbe en slange og tilslutte det afløbet.
Jeg er selv i gang med at vælge nyt køkken og nye hvidevarer, hvilket primært også skal være Siemens.
Vedr. ovnen som har pyrolyse, men ingen kompressor, så dufter det ikke just særlig godt når man brænder det hele af. I den kæde jeg arbejder forhandles der ikke Siemens med katalysator og jeg ved derfor ikke om det findes. Vær derfor opmærksomme på det.
Held og lykke med husbyggeriet!
Mvh Camilla

Anonym sagde ...

Rettelse: katalysator på ovnen, ingen kompressor! :)
Mvh Camilla

Linebinevaskemaskine sagde ...

Joan: den ser nemlig ud til at pynte :) men jeg kan godt forestille mig at den er en pest at komme op til.

MissMuffin: arh træls, specielt når Emma rigtig folder sig ud! Haha :D men du er nu skabt til et hus med sjæl.

Helle: Det er sjovt selv at kunne sætte sit præg, men hold op hvor er den frihed også overvældende til tider. Fastsatte rammer, ja tak ;) bare en gang i mellem. Ej pjat, det er helt fantastisk! :)

Camilla: Tak for dine utrolig brugbare råd (og søde ord) :) Det er altid skønt at få andre øjne på tingene. Specielt nogen med insiderviden ;)
Jeg har faktisk slet ikke været ude at trykke på vaskemaskinen! Det vil jeg altså lige tage til efterretning. Bestemt også dine gode bud med Electrolux, har du et modelnummer på vaskemaskinen? :) Har du et andet bud på en god og lækker ovn? Endnu engang tak for dine tips og ideer.

Camilla sagde ...

Suk - I får bare det mest fabelagtige køkken! Jeg glæder mig sindsygt til at se det (som jo naturligvis ikke er at sammenligne med hvor meget I glæder jer ;o)

Vi får også induktion i det nye hus, det er jeg lidt spændt på - jeg har kun prøvet det er par gange, men der havde jeg sg* ikke for godt styr på det :o)

Maj sagde ...

Åhh Line - misundelse er en grim ting, og lige nu er jeg frygtelig grim ;) ;) men jeg kan på alle mulige måder unde dig og Daniel et fabelagtig nyt hjem, og er glad for at du deler alle detaljer med os, så ved jeg hvad jeg kan se frem til, hvis min drøm en dag skulle gå i opfyldelse :)

- Maj :D

Mad Med Hjertet sagde ...

Camilla: Det håber jeg :D vi arbejder ihvertfald på det. jeg glæder mig også helt fantastisk til at se jeres nye, fine hjem! haha vi ender med at brænde alt på ;)

Maj: haha det er okay ;) jeg tror det bliver super godt i den sidste ende!

Send en kommentar