Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

tirsdag den 8. januar 2013

Siden sidst!


Godt nytår :) jeg håber at i er kommet rigtig godt ind i 2013! Nu har min juleferie vist også varet længe nok. Jeg har ikke været voldsomt travlt, men på den anden side heller ikke haft ret meget fri tid før nu faktisk. Det hele er gået op i julegaver, møde med a-kasse, alverdens administrative ting i forbindelse med ledighed og så selvfølgelig de kære ansøgninger. Åh ja :)

De lidt dårligere nyheder er at vores hus, nærmere bestemt indflytningsdatoen er blevet udskudt min. 3 måneder :( Istedet for sidst i februar hedder det nu sidst i maj/først i juni. Det er så træls og jeg har brugt rigtig meget energi på at være frustreret over det. Ikke mindst  fordi det selv var noget vi blev nødt til at spørge ind til, da vi synes at det gik lidt trægt ude på grunden. Hvad hvis vi ikke lige boede i nærheden og kunne kigge forbi? Det har ihvertfald skabt en stor utryghed hos os ift. Huscompagniet - Rigtig ærgeligt! Jeg synes ikke at kommunikationen har været ret god fra deres side og det er lidt frustrerende da et nyt hus er en enorm stor begivenhed i vores liv.

Selvfølgelig er det vigtigst at huset bliver bygget ordentligt, men en pludselig forsinkelse på 3 måneder er meget for os. Vi har en lejlighed der skal opsiges, erhvervsbuskort der er forudbestilt og betalt, forsikringer der skal laves om, ferie der skal flyttes og realkreditlån vi skal begynde at afbetale på oven i vores faste, nuværende husleje. Lige som vi troede at det hele så småt faldt på plads, blev det rodet igen! ØV!

I 2013 vil jeg glæder mig til endnu flere hyggelige stunder med mine dejlige veninder, til at Bitten får den skønneste lille baby, at jeg får et fantastisk job og at vi flytter ind i et spritnyt, dejligt hus :) Det kan og skal kun gå fremad nu.


10 kommentarer:

Pernille sagde ...

Godt nytår, Line!

Hvor er det pisse ærgerligt med huset!! Øv! Men det skal nok blive færdigt :) Og vi glæder os!

Åhr de bette hundepiger er så søde! <3

2013 bliver et godt år! det kan ikke andet end blive spændende og super lækkert!

Glæder mig til at se dig en hel masse i det nye år og så allerede på Søndag! :D

Helle sagde ...

Øv med huset :( og med alle de besværligheder, det medfører.
Synes efterhånden aldrig, at man kan regne med en deadline.. Men håber det bliver ved de 3 måneder, så I kan nyde jeres nye hjem hele sommeren :D

Også godt nytår fra mig til dig - dejligt, at der igen er lidt liv i din blog :D

Monsterscircus sagde ...

Hej Line. Ah det var da en træls måde at starte det nye år på. Det er desværre ikke sjældent at nybyggeri bliver udskudt, men puha ville nok også gå lidt i spåner... Men ja nu kan det da kun gå en vej :-) ha en rigtig dejlig uge :-)

Bitten sagde ...

Hvad sker der lige for verdens fedeste kop! Hvor er den fra? :D

Ja, du ved hvad jeg synes om det med huset, grr. Men dit 2013 skal nok ende med at blive skønt :)

Tante Sød..og den sure øko-citron... sagde ...

Åhhhh for et hundefoto.... man kan da kun knuselske de dyr... og ja, øv med alt det med job og hus. Kender det bare så godt, er selv totalt jobsøgende og det er nærmest en fuldtidsbeskæftigelse ...især når man bor på Samsø! Men held med det hele - er sikker på året bliver dejligt for jer

TineLee sagde ...

Øv med huset - det er bare skørt at et firma som lever af at bygge huse, ikke kan vurdere om det tar tre måneder mere eller mindre, når de gir tilbud. Det er immervæk ret lang tid!

Og sikke en kurv fyldt med søde uldtotter - hvor er de søde :-)

Camilla sagde ...

Ej, hvor øv med huset! Som om det ikke er stressende nok i forvejen :o( Men jeg er sikker på, at I kommer til at elske det selvom det bliver lidt forsinket.

Linebinevaskemaskine sagde ...

Pernille: I lige måde :) Det er øv, men det bliver godt! Vi skal bestemt hygge en masse i det ny år.

Helle: Meget! Jeg håber også at det bliver ved de 3 måneder :) det kunne være rart! Det er dejligt at være savnet :)

Monstercircus: Det er rigtig træls, men ikke det bliver godt til sidst :) nu skal du bare komme med endnu mere inspiration ;)

Bitten: jeg elsker den! Den er herfra, dog udsolgt :( http://www.play.com/Gadgets/Gadgets/4-/3511951/Do-I-Look-Like-A-F-king-People-Person-Mug/Product.html
grr er helt korrekt, men nu producere du et lille mirakel som jeg kan glæde mig over :)

Tante sød: Ja ikke ;) De hyggede sammen hele julen igennem. Det fylder utrolig meget både med job og hus, så jeg håber på det bedste.

TineLee: 3 måneder er super lang tid og de har da efterhånen bygget mange huse! Det er utrolig lang tid for os :(
haha, ja jeg elsker uldtotterne :) de er ikke til at stå for

Camilla: Lige præcis :( det fylder i mit hovede kan du tro! alle mine lister dur slet ikke mere ;) Jeg er også sikker på at det bliver fantastisk og jeg glæder ieg til at invitere jer

Anonym sagde ...

Hej Line

Lige et hurtigt råd.

Du bør ikke lave links til steder, du ikke bryder dig om.

Du hjælper dem faktisk på den måde med at få bedre resultater på Google mm.

Tak for en god personlig blog. Pøj pøj med huset.

Linebinevaskemaskine sagde ...

Anonym: Tak for det :) jeg havde slet ikke tænkt så langt! Og tak for de søde ord! Det er nu fjernet!

Send en kommentar