Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

tirsdag den 29. januar 2013

Kender du Terre Exotique?

Da Cupcakemafiaen og jeg var til Food Expo i Herning sidste år, mødte vi Kasa dk, der sælger de fineste sager :) jeg tror faktisk at det var en af de atande vi brugte allermest tid hos! De sælger nemlig Terre Exotique, der bl.a. er velduftende krydderiet, olier og tørrede blomster i smukke bøtter. De har for nylig kontaktet mig og jeg har fået lov til at prøve et lille udvalg af de lækre sager. Jeg elsker allerede emballagen og glæder mig til at vise nogen af de ting jeg får får lavet med produkterne.

En af mine favoritter er røget vikingesalt, der er meget aromatisk og smager skønt i gryderetter og marinader. Ahornsukker har jeg tidligere brugt i ananasmarmelade med rom, da det har en rigtig fin og dyb krydret sødme. Det vil sikkert også gøre sig godt oven på små tykke brunchpandekager :)

Blandt de mange spændende produkter er der også tørrede blomster der vil pynte enhver kage, fyldt chokolade eller som drys på en frisk salat.

 Rørsukker med penjapeber overvejer jeg at prøve af i en lækker creme brulee.

Dem der kender mig, ved at jeg har rigtig svært ved at stå for sjove og lidt anderledes ting :) Derfor blev jeg simpelthen nødt til at prøve dette sukkerbrød med kniv. Det smager helt forrygende oven på en syrlig yoghurt med frisk frugt. Det har en meget intens, dyb, let lakridsagtig smag!

Kakao Perlerne har jeg endnu ikke prøvet, men de kommer i den fineste dåse og dufter kraftigt af mørk chokolade. Nu er sneen godt nok ved at være væk, men mon ikke jeg får dem prøvet meget snart :)

5 kommentarer:

Tante Sød..og den sure øko-citron... sagde ...

sørme lækre sager ser det ud til - jeg har ikke set de produkter før, men vil ha holde lidt øje med dem ...

Monsterscircus sagde ...

Åh hvor ser det dejligt ud. Er vild med at indpakningen er så fin, ved godt at det måske er noget pjat, men det er da dejligt, når nu at krydderierne står fremme, at de er lækre at se på :-) den røget vikingesalt lyder så skøn. Tusind tak for tippet og ha en dejlig uge!

Home by Bianca sagde ...

Det ser godt nok lækkert ud. Emballage gør virkelig meget for produktet :)

Piskeriset sagde ...

Det ser spændende ud! Er chokokuglerne til at spise direkte eller til tilberedning?

Linebinevaskemaskine sagde ...

Tante Sød: Det er det virkelig :) jeg rendte på dem i Mums her i AAlborg den anden dag

Monstercircus: Jeg eeelsker fin emballage ;)De pynter rigtig i hjemmet. Dejlig weekend til dig :)

Bianca: Det gør det! pæn emballage og lækre produkter er vejen frem :)

Piske: Det er til en kop varm mælk :D

Send en kommentar