UF! Det er en dårlig ide at kigge madbilleder igennem når jeg ikke rigtig har taget stilling til hvad vi skal have til aftensmad i dag. Jeg kunne altså godt spise sådan en god hjemmelavet pizza bagt på lavastenen. Og så med tomat, mozzarella, lufttørret skinke, parmesan og rucola på. Mums!
Jeg har jo selvfølgelig den altid trofaste og lynhurtige Pizzabund.. og jeg tror faktisk endda at jeg har lidt lufttørret skinke i fryseren.. Parmesan er altid på lager såååJeg skulle da være et skarn hvis jeg ikke lige kunne spise sådan en rap lille sag :) Det er trods alt kun onsdag en gang om ugen. Senere står den ihvertfald på marcipanpåskeæg fra Aalborg Chokoladen og måske en bette kop kaf' til Daniel.
6 kommentarer:
Uh den pizza kunne jeg også spise!!! Men efter to dage med tærte må jeg nok hellere lave noget andet ;-) Har du prøvet krydderierne? Det gule hawaj er forresten også godt på denne måde: rist champignoner evt. fra dåse med løg i terninger. Tilsæt salt, peber og hawaj. Spis som tilbehør til alt men bruges tit hernede til humus! Knus
Haha så kan det godt være at du skal finde på noget andet ;) jeg har fået brugt paprikaen og jeg elsker den virkelig. Den har den flotteste farve og dejligste duft og smag! Jeg har stadig til gode at prøve de andre :) de lyder rigtig spændende
Jeg elsker Gorm Wiswehs version med mascarpone, lidt mozzarella, panchetta/bacon og masser af sort peber. Så hvis man elsker carbonara, er denne pizza et must try :-)
Anonym: Se det lyder spændende! Jeg tror det kunne være en ny yndlingspizza :) er mascarponen bagt med eller duttet på bagefter? og ved du om den er i hans pizzabog? :)
Den er i hans pizzabog. Mascarponen skal på inden den bages, men da det ikke flyder ud skal det være nogle små stykker man lægger på. :-)
Helle: Den må jeg vist hellere kigge nærmere på :) Det bliver jeg simpelthen nødt til at prøve
Send en kommentar