Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

mandag den 26. november 2012

Jordroderi på grunden!

Så er det vist tid til en lille opdatering ude fra vores grund :) min tålmodighed er stærkt sat på prøve og jeg er konstant bekymret om de nu når det?! og hvad der så skal ske?! har vi nu styr på?! har de nu styr på det?! Jeg får lidt afløb for mine boligfrustrationer ved at kigge rigtig meget på indretning, men så bliver jeg frustreret over at jeg er vildt dårlig til at skabe en sammenhæng ;) ja, det er ikke nemt!

Lejligheden består, rent indretningsmæssigt, af en kælling fra hver by. Alt for meget gøjl, gak og lal. Jeg glæder mig sådan til at få orden i det og forhåbentlig få skabt en lys, nordisk-ish stil med naturlige elementer, rene linjer og pæne ting. Jeg kan ændre mening 100 gange endnu, men jeg må se om jeg ikke kan tage mig sammen til at lave et indlæg med mine møbeltanker osv. Så kan det også være i har nogle guldkorn ;)

Tilbage til vores byggerod! Vi har nemlig fået en vej, ehm eller noget der minder om. Det er ihvertfald starten på den vej der skal sno sig igennem grundene.

Se, det er vores vej :) Jordbunken er vores!


Vores kommende indkørsel kommer ca til at være imellem de to laveste plastikrør til venstre i billedet.

Her er vores grund så :) inkl vores fine, fine bunke jord. Jeg håber godt nok snart at der sker noget lidt mere spændende end alt det jordroderi. Det er så svært at forholde sig til og det føles ret uvirkeligt det hele.

Bitten flyttede faktisk i forgårs! Tilfældigvis bor de nu 900 m fra hvor vi (forhåbentlig!) kommer til at bo, så det er bare noget så rart :) Det er også derfor jeg lige kom til at smutte forbi grunden på vej derud. Jeg assisterede det bedste jeg kunne mht. flytning, men da jeg ikke kan løfte alverden bagte jeg en lækker kage til det hårdtarbejdende folk. De løftede, mens Bitten, hendes søster og jeg knoklede på med at få hele køkkenet på plads.

På vej til flytningen kørte jeg lige forbi efter en gang bubbletea ;) Bitten havde klaget over at det var gået hendes næse forbi og da jeg havde fået et par værdibeviser af min søster passer det perfekt!
Bitten var en jasmin te med green apple, appelsin bobas og gelly mix. Min var en papaya yoghurt tea med passion bobas.

Endnu engang de sødeste låg :) Begge varianter var rigtig gode! 

6 kommentarer:

Monsterscircus sagde ...

Ej det skrider da fremad, hvor blir det spændende, kan godt forstå der kan opstå utålmodighed og bekymringer, hårdt med sådan en ventetid:-) men det er jo heldigvis værd at vente på :-) ha en dejlig uge.

Helle sagde ...

93 dage.. dvs 1. marts skal det stå færdigt, kan jeg gætte?

Jah.. det virker sært, at de kan nå at bygge et hus på den tid - men når først alt er gravet og gjort klart, går det stærkt!

Underligt at tænke på, at lige nu er det bare jordbunker og om få år, er det et veletableret villakvarter med nyudvoksede hække, unger der leger, grillen der dufter og vasketøj der flagrer.
Skal nok blive godt!! :D

MissMuffin sagde ...

Uh, det betyder da vidst bare at vi må finde en dag, hvor vi kan tage ud og søge en masse bolig-inspiration i en masse butikker:)

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Uhuuu, det bliver altså bare så spændende :) Jeg glæder mig til, at der kommer billeder med lidt mere hus på :D

Line sagde ...

Åh, jeg elsker at læse med her. Kæresten og jeg vil også gerne bygge hus engang, så det er spændende at følge med i udviklingen :)

Linebinevaskemaskine sagde ...

Monstercircus: ja støt og roligt ;) Det er nemlig det hele værd i den sidste ende.

Helle: 28. februar (min fødselsdag) men det kommer næppe til at holde :( Det er lidt surrealistisk at der en engang skal stå et hus :D Det bliver rigtig godt!

Åh ja med kamera og det hele! Du er så god til at finde de helt rigtige ting :)

Kristine: Det glæder jeg mig også til! Uha jeg er utålmodig ;)

Line: Det er jeg glad for jeg håber i kan bruge det

Send en kommentar