Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

lørdag den 17. oktober 2009

Cirque du soleil og Happy food

Vi er lige kommet hjem fra Gigantium, her i Aalborg, hvor vi så Cirque du soleil's "Saltimbanco" show. Det var så godt! virkelig virkelig virkelig godt! fantastisk, farverigt, dramatisk, halsbrækkende, imponerende, sjovt, forunderligt og ikke mindst underholdende :) Jeg skal bestemt se dem igen, hvis de kommer til Aalborg en anden gang. Det er bestem pengene værd.
Kunstnerne på billedet er kun et lille udsnit :)

Da jeg var hjemme fra arbejde 16.30 kastede jeg mig over at lave en gang wok til aftens :)

Prøv lige at se de farver! se det er glad mad :) man bliver nærmest lykkelig af bare at se på det :D slikærter, gulerødder, hvidkål, grofthakkede peanuts og sesamfrø.

Det hele er smidt i wok'en, efter kylling har været i.


Tadaaa, virkelig dårligt billede af rigtig god mad med alt for meget sursød sauce på!
Nu er der også lidt rester til morgen :)
I morgen skal der bare slappes fuldstændig af, spilles wii fit, læse og måske bage lidt brød. God weekend derude :)2 kommentarer:

MissMuffin sagde ...

Jeg ville også gerne ha været inde og se showet, men det var ikke lige noget for Kristian..
Du går da helt wok-amok for tiden:) Også lang tid siden vi har fået wok, der skal snart på menuen igen. Jeg bruger altid soya og fishsauce deri, det giver en rigtig dejlig smag...

Linebinevaskemaskine sagde ...

fik faktisk daniel til at indrømme at det var ret godt og underholdende ;)
Nu skal den wok dælme også bruges ;) der er ivertfald ikke nogen der skal komme og sige at den ikke bliver brugt. Tror snart jeg skal i den kinesiske butik for enden af den ene gågade :)

Send en kommentar