Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

onsdag den 21. oktober 2009

"You make me smile" award fra MissMuffin

Jeg har været så heldig og få denne søde award fra MissMuffin :) Der blev jeg altså glad


Det er dejligt at folk syntes det er spændende at læse min lille forholds nystartede blog :)
"Reglerne" for bloggen er:
  • indsæt en sang som gør dig glad
  • Send videre til så mange som du har lyst til.
  • skriv et par linier om hvorfor netop disse bloggere fortjener awarden.
Jeg har valgt Loch Lomond af Runrig :) (undskyld den dårlige kvali.) det er en sang mine forældre har hørt gennem hele min barndom. Når vi kørte på ferie til f.eks. Ungarn, var det deres musik jeg faldt i søvn til i bilen. Elsker den sang og har rigtig mange gode minder knyttet til den.
Jeg sender awarden videre til:
  • Bitten : Min evighedveninde :) vi har vel kendt hinanden i ja.. hele min levetid, da hun er hele 22 dage ældre. Jeg elsker hendes små sære input om hendes sjov hverdag :) og så ser jeg frem til vi skal have wii danse, cupcake aften igen ;)
  • Anja : en blog jeg faldt over ved et tilfælde for noget tid siden efterhånden :) hun har nogle super lækre opskrifter og skiver på en rigtig underholdende måde :) det er sjovt at følge hendes hverdag her i Aalborg
Nu vil jeg se "Ugly Betty" før jeg skal i seng. Jeg skal jo være frisk til jeg skal op 05.45 i morgen. Man når jo kun lige og komme hjem og vende, når man har fri kl 20.

5 kommentarer:

Anja sagde ...

Iiih, mange tak :)
Det er en sjov udfordring. Og jeg er også vokset op med den sang. Skulle endda have været til koncert med Runrig i skovdalen i sommers med mine forældre og min søster, men den blev jo desværre aflyst.

Linebinevaskemaskine sagde ...

Hvor sjovt :) ren nostalgi. Ej det var ærgeligt :( det kunne ellers have været godt

Anja sagde ...

Ja det tror jeg bestemt det kunne. Fik at vide de ville prøve at arrangere noget her til jul, men nu passede det lige med mine forældres sølvbryllup, at det var ude i skoven og med at de var i Aalborg. Så det var vi kede af. Men det må blive en anden gang :)

Piskeriset sagde ...

Helt fortjent award! :-)

Linebinevaskemaskine sagde ...

tak :)

Send en kommentar