Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

mandag den 5. oktober 2009

Fussball


Daniel har haft besøg af drengerne (og en af deres kærester) her til aften. De skulle jo se AaB-OB fodboldkampen :) og det kunne sådan set nok ikke rage mig mindre :D det siger mig ingenting. Men de havde en hyggelig aften med Pizza, popcorn, øl og de kanelsnegle jeg lige smed sammen til dem + diverse mobberier kolleger/venner i mellem ;) det er den bedste underholdning for mig da Daniel jo er fra Fyn og de andre Aalborg.
Jeg kan faktisk rigtig godt lide at have gæster og de gav mig mulighed for at bage, lufte min George Jensen serveringskande og mine Menu termokrus :)
Nu er terrorister taget hjem og vi kan slappe lidt af inden vi kravler til køjs. Jeg har også optaget aftenens Grey's anatomy og House m.d. til senere lejlighed.
Inden gæsterne fik sparket (Ej de ville selv gå hehe) aftalte vi at se landskamp sammen lørdag hvor vi bestiller mad fra Australian Barberque og jeg tager desserten med. Overvejer lidt at prøve MissMuffins syndige Brownie som du kan finde her . Jeg tror den vil gøre lykke :)
well, tror jeg vil smide mig i sofaen resten af aftenen og fundere over den blogleg Anja har tagget mig i :D Jeg skal finde 7 turkise ting, og efter som det er min yndlingsfarve burde det kunne la' sig gi' sig.
Godaften derude :)

4 kommentarer:

MissMuffin sagde ...

Hvor lyder det hyggeligt:)
Jeg vil vædde med, at findes der chokoladeelskere mellem vennerne på lørdag, så vil de elske dig for den brownie!
Bag den endeligt dagen før, det blir den kun bedre af:)

Nu kan jeg se, at du ønsker dig Nigella Ekspress- jeg er ret sikker på at den er på tilbud i Kvickly eller Kvickly Xstra denne uge til kun 80 kr..

Linebinevaskemaskine sagde ...

åhr det er den også kan jeg se! Så må jeg vist hellere finde en kvickley snart :D tak for tippet.
Tror jeg vil bage den fredag så :) og så i køleskabet?

MissMuffin sagde ...

Jeg havde hvertfald været afsted, hvis det nu ikke var fordi den i forvejen står ude på hylden:)

Ja, så bliver den hvertfald bedst:)

Jeg skal få kigget på farve-legen senere, er spændt på om der kan opdrives 7 brune ting herhjemme:)

Linebinevaskemaskine sagde ...

hehe brun har jo mange nuancer ;) både ting og madvare gælder.

Send en kommentar