Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

tirsdag den 27. oktober 2009

ehm jeg kom til det igen..

Jeg kom sådan lidt til at købe den her konfekt bog i Netto i dag til 30 kr, det er jo bare sdan en lille bitte uskyldig en og 30 kr er jo ingen penge ;) Den tror jeg at jeg vil sidde og hygge med her i aften.

I morgen skal vi besøge min lillesøster og hendes kæreste i deres lejlighed her i Aalborg. De har en cuvettesteg der skal spises og det siger jeg da bestemt ikke nej til at hjælpe med ;) Jeg er dog lidt nervøs ved tanken om at skulle lave den og skære den ud :( er virkelig bange for at komme til at ødelægge den. Nogen fif??
Nu de sørge for hovedret, lovede jeg at sørge for en god dessert :) valget faldt på brownien
fra "Byens bedste kager" der er super lækker og tung, og skal spises med en god vanille is.
Lillesøsteren kan dog ikke tåle nødder, så det blev en half'n'half brownie med valnødder og chokolade på den ene side og ren chokolade på den anden. Så er alle glade :)


Ubagt brownie


og bagt :)


close up af den ubagte skillelinie


og klar til at blive spist :)

Se så bare her hvad Daniel faldt over til mig for en flad 5er :) Orange pepper, det lydr spændende. Jeg havde egentlig tænkt mig at lave rød pesto/sesam kylling til aften, men jeg blev lige nød til at prøve det her halløjsa af.
Bøtten siger at den indeholder stødt peber, stødt mexicansk chili, kinesisk ingefær og appelsin.
det dufter skønt :)

Sådan kom aftensmaden altså til at se ud Orange pepper kylling med hjemmelavede krydrede ovnkartofler og tzatziki :) kyllingen blev virkelig god, men kunne sagtens have fået lidt mere krydr. Jeg kunne dog langt fra spise op :D
Nå, nu vil jeg springe på min nye konfektbog og "se" om brownien er blevet koldt høhø ;)

2 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Man skal ikke undervurdere glæden ved billige kogebøger! Jeg fandt for nylig en til knapt 40 kr, og den er jeg meget glad for! :-)

Det der appelsinpeber har min kollega spist med stor fornøjelse de senere måneder - hun drysser det på sin salat i stedet for dressing.

Linebinevaskemaskine sagde ...

Piske: Det giver også sådan en god syrlig krydret smag :)
Jeg har haft tid til at kigge den lidt igennem nu, og marcipan er stærk repræsenteret :D ikke at jeg klager. Men der er bestemt nogle enkelte opskrifter der i der kunne blive klare vindere! f.eks. en halvfrossen jordbærsuppe med bagte marcipan crutoner :)

Send en kommentar