Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

onsdag den 28. oktober 2009

hygge aften hos lillesøster og svoger :)

Jeg har haft den mest fantastiske hyggelig eftermiddag/aften sammen med Daniel, min lillesøster og svoger :)
Min søster hentede mig efter skole sammen med Fie hunden og vi kørte hjem i deres lejlighed, hvor Daniel kom da han fik fri. Aftenens menu stod på:
  • Cuvettesteg m. flødekartofler og hvidløgsflutes: Det var godt nok super lækkert. Der er bare ikke noget som et mørt stykke rødt oksekød :) og så med rigtig flødekartofler til.
  • Min hjemmelavede brownie med valnødder og en lækker vebbestrup nougat flødeis Mmmm... godt der er rester :)
Min søsters "svigerfar" er leverandør af økologiske søbogaardmost, Guarana drik og mange lækre juice, så vi får nogle spændende drikkevare når vi er på besøg.
Den ene most jeg fik smagt i dag var den her Hibiscus most. Den smagte rigtig godt kold, men jeg kunne sagtens forstille mig den varm på en piv kold vinterdag :) Den smager ihvertfald ikke af blomster, mere af a la mild krydret solbær, kirsebær, selv om det ikke er i. Den kunne jeg betemt godt finde på at købe selv.


Efter desserten sprang jeg på den her "Sjælevarmer", der kold smager intet mindre end ækelt i min (og min søsters) mund. Virkelig ikke rart, men nu er jeg heller ikke en ingefær person. Jeg
hældte den i en kop og smed den engang i mikroen og sørme så om den ikke lige pludselig smagte super godt! ingfæren blev kraftigt nedtonet og solbær, kirsebær, blåbær, ribs + hyld kom virkelig til deres ret :) Den vil jeg garantere, at den er god en kold dag (jeg tænker julegave shopping med efterfølgende cafebesøg) og måske også til en forkølelse og/eller en ond halsbetændelse.
sidespor:
Min far og mor snakkede, før de drog til Berlin, om at vi skal til Gran Canarie på Hotel Riu Waikiki med all inclusive fordi min mor bliver 50 til sommer :) Så betaler de for os alle incl. de to svigersønner. Det kunne bare være dejligt.

Vi tog forresten Fie-hunden med hjem fra søsteren, da jeg har fri i morgen og lige så godt kan hygge med hende. Lige nu er hun væltet på sofaen, så vi skal vist til at i seng ;)

2 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Hvor er det fedt, I kan prøve forskellige drikkevarer hos ham! De lyder ret spændende, dem I prøvede - jeg må se, om et af de nærmeste supermarkeder fører dem! :-)

Linebinevaskemaskine sagde ...

Piskeris: Ja det er rigtig sjovt at prøve nye varianter :) så tør jeg også prøve dem på cafe :D Her har de dem i søstrene grene, på cafeer og i Salling, hvad jeg lige har opdaget :)

Send en kommentar