Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

søndag den 4. oktober 2009

Work, work, tøsehygge og wok

Jeg er endelig ved at komme over det sygdomshalløj :) Det har været to hårde dag på arbejdet samtidig med at man en sløj. Bonus ved at jeg tog på arbejde, er at jeg fik lidt flere julegaver i hus. Man skal jo købe mens det er billigt.
Da jeg fik fri kl 16 i går tøffede jeg i bilka, der jo ligger så godt som ved sidden af. Jeg handlede ind til aftensmaden indtil at den ene af yndlingstøserne fik fri derfra og vi tøffede hjem til mig hvor den anden af yndlingstøserne sad og var forfrossen :D
Vi fik en skøn wokret med kylling og hjemmelavet sursød sauce (tak cath :) )

Undskyld billedet er så utydeligt, tror måske jeg var helt i ekstase over den gode mad. Nam!


Nu har jeg faktisk aldrig fået wokmad før, så det var en pænt stor AHAAA! oplevelse for mig og jeg blev nød til at købe sådan en basse på arbejdet i dag :D fik en god deal på en 30 cm Jamie Oliver wok. Fik den til 348 kr! Nice! Isn't she a beauty? :)
Efter aftensmaden, hvor Daniel også blev fodret af, gik oven på i stue nr. 2.
Jeg kaprede 2 personeren sammen med min dyne og tøserne sprang på 3 personeren med gæstedynen. Læg så lige 2 poser varme popcorn og en plade marabou orangeknas til :) pure heaven. Vi fik tændt for projektoren og sat en rigtig tøsefilm på. Se det er kvalitetstid!
Efter filmen (og da der ikke var flere popcorn) tog vi et slag "Dancing with the stars" og "Hysteria Hospital" på Wii :) Det var godt nok en dejlig aften.
Nu vil vil jeg begynde min weekend :) og lige fortælle som det sidste, at jeg har vundet 3 poser kaffe på spars hjemmeside hehe. det er skæbnens ironi, at når eg endelig vinder noget er det noget jeg ikke kan fordrage ;)
Hov! vi fik også lige snakket om en evt. Londontur 2 :D inden for overskuelig fremtid. Kunne være så fedt! Vi mangler jo stadig 1/3 af oxfordstreet ;) og det er jo grund nok

5 kommentarer:

Anja sagde ...

Arj, hvordan har du kunne leve uden en wok! Det er da et must-have i et køkken :P

Linebinevaskemaskine sagde ...

jeg ved det virkelig heller ikke :D men en kitchenAid har jeg ;)nu har jeg jo så også en total FAB wok. er spændt på at komme igang med den.

Anja sagde ...

Jamen så ser jeg frem til nogle lækre wok-opskrifter :D
Altid godt med lækkert grej! Det gør det til en fornøjelse at lave mad.

MissMuffin sagde ...

Jeg har en scan-pan wok jeg er meget glad for, sån en skal man altså eje:)
Kristian kan ikke lave mad med elsker køkkenudstyr- ja, en mærkelig lyst ikke? Han har efterhånden alt i Jamie Olivers serie og var ved at falde om da vi stod i Føtex idag og han opdagede Jamies limited edition guldpander, haha..

Linebinevaskemaskine sagde ...

Anja: ahrr nu må vi se om jeg har talenter der ;)
Missmuffin: Jeg har virkelig også kastet lange øjne efter den scanpan wok hele dagen hver gang jeg gik forbi den! er en scanpan tosse :D men den her var så billig, at jeg ikke kunne lade være. fik den til meget meget under halv pris.
Det er jo bare positivt, for dig altså ;) så får du noget lækkert grej. Men ja lidt sjovt hehe kan også blive helt dårlig hvis jeg står med et god tilbud.

Send en kommentar