Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

fredag den 23. oktober 2009

med Camilla verden rundt i Aalborg

Jeg havde sidste dag i studieafsnit i dag :) yay! havde en patient der til sidst sugede alt energien ud af mig, så det bliver godt at komme lidt væk selvom det har været 14 virkelig lærelige dage. Der var ikke så frygteligt meget fagligt for os ergo'peuter, men til gengæld har jeg virkelig lært meget i forhold til kommunikation med patienter og at arbejde effektivt tværfagligt.
Da jeg fik fri 14.30 tog mig og Camilla hinanden under armen og begav os på en lille jordomrejse i Aalborg centrum. Tror ikke a der rigtig var nogen etniske grønthandlere og butikker der slap :) elsker at snage i sådan nogen spændende butikker.
Sådan! grej til oldschool homemade forårsruller ;) sød chili sauce, mørk sesam olie, soya og forårsrulledej. Nu mangler jeg bare at finde ud af hvordan man fryser forårsruller hvis man laver hele stakken. Stegt eller ikke stegt?? Nogen bud?
Jeg købte egentlig kun noget i den asiatiske biks der ligger i Nørregade, men fandt bestemt mange spændende ting jeg bliver nød til at prøve når tid er :)
Vi kom også til at gå i sådan en underlig midlertidig butik i Nørregade, der hedder noget med "Emma's.. " hvor jeg faldt over de her små flasker med patentlåg. sådan nogen har jeg virkelig ledt huller i jorden efter! tror de skal bruges til blommesirup :) 12 kr stk er okay billigt syntes jeg. Tror måske jeg liiige skal i buikken igen, der var mange søde stearinlys, fade og vaser til okay billige penge.
Sidste stop på vores rute var Cafe Nova, hvor jeg egentlig ville have haft nachos, men min plan blev lidt ødelagt af at tjeneren sagde til Camilla at der var cheesecake! Så cheesecake blev det :) den var nu ret god, der manglede bare lidt frugttopping efter midt hovede.. men vi kan jo ikke alle tænke som mig :) sad but true ;)


Dertil fik jeg en Chai Latte til at varme mig på. det var bare hyggeligt :)
Vi var et tur hjemme til hos mor og far i går til aftensmad og hygge (og misbrug af deres vaskemaskine). Min mor havde købt et stort græskar og beordrede mig til at lave en græskarmand til hovededøren! så har man da hørt det med. Det var vist det første jeg fik smidt i armene da jeg kom, endda før Fie hunden :D
Det blev faktisk helt okay og skummel :) og så er det rigtig hyggeligt at lave. Über dekorativt ude ved moderens hovededør.


På modsatte side af døren er det lidt mere hyggeligt :) hygge på gården.
Nu futter de også snart på miniferie til Berlin :( baaah, det kunne jeg os godt bruge. Men så skal vi passe Fiehunden og det er jo altid dejligt :)

8 kommentarer:

Anja sagde ...

jeg var også inde i den der butik med alle stearinlysene i sidste weekend. Sikke mange fine ting.

Så der var åbnet et asian supermarked oppe ved stationen, lige i starten af boulevarden. En af mine venner sagde de var flyttet fra Danmarksgade, men så ud til at være et besøg værd.

Linebinevaskemaskine sagde ...

jeg så den faktisk godt da jeg kørte ind mod centrum :) det kunne være man lige skulle stikke næsen derind engang :D gad bare ikke gå nede fra nørregade ;)

Pernille sagde ...

fårk et skummelt græskar, point herfra!

Årh Aalborg... *savner*

Linebinevaskemaskine sagde ...

tak tak :) det var det skumle look jeg gik efter. Tror aldrig jeg flytter fra min elskede Aalborg :D

MissMuffin sagde ...

Forårsrullerne fryser du ustegte.
Jeg købte tit hjemmelavede, frosne forårsruller af en fillipiner jeg arbejde med, det var en stor succes!

Der lyder som en hyggelig tur!
Den lille grønthandler der har åbnet på hjørnet af vingårdsgade og hvad end den vej hedder- den der går op mod Budolfi- den ser også ud til at have mange spændende ting.
Jeg handler mest i Eliksir ved siden af Burger King, de har det mest fantastiske mel til indbagning af kylling og rejer.. Det skal jeg vidst lige have hentet mere af idag, jeg fik lige lyst til en homemade chinaboks..

Linebinevaskemaskine sagde ...

uh eliksir er også spændende :) jeg har det bare med at glemme at den er der fordi den er gemt lidt væk.
Super, så laver jeg en ordentlig stak forårsruller :) må også prøve det der mel

Anonym sagde ...

fed blog! og er vild med dit tema!

www.inagirlsshoes.blogspot.com

Linebinevaskemaskine sagde ...

tusind tak skal du ha' :) det er altid dejligt at få ros

Send en kommentar