Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

mandag den 12. oktober 2009

Den første dag i studieafsnit

Her på 4. semester skiftes min klasse til at være 14 dage afsted på studieafsnittet på Aalborgsygehus syd. Og i dag startede jeg mit forløb sammen med 4 andre fra klassen.
Ideen er at vi, sammen med med fys og sygeplejestud., skal stå for x antal stuer på en afdeling. Fokus er tværfaglighed og at blive mere bevidste om egne og andre faggruppers ressourcer :)
Dagen er sådan set godt meget, emn med en frygtelig masse introduktion til alt muligt som jeg allerede har glemt igen.
Mit nye team består af mig, en fys og 3 sygeplejestuderende og vi har ansvaret for "dame stuen" og skulle gerne få det hele til at køre som smurt ;) Det bliver rigtig godt, men jeg er ikke helt sikker på hvad jeg mener om at møde omklædt kl 07 om morgenen! det er godt nok tidligt!

Da jeg fik fri fra sygehuset i dag, fik jeg besøg af yndlingstøserne :) det er så hyggeligt. Vi tøffede i Bilka og handlede ind til fællesaftensmad, der igen blev til wok. blev jo nød til at indvie min nye jamie oliver wok hehe ;) Wokret med hvidkål, gulerødder, nudler, nuggets (ja ved det godt! :) men super godt) og homemade sursød (satans jeg ikke fik et billede). Det blev faktisk rigtig godt og bonus! jeg har til aftensmaden i morgen hvor jeg har senvagt :D bagefter fortrak vi ovenpå, sammen med dyner, for at se den gamle Fame, kun afbrudt af Brownie med vebbestrup is. Yum!
Vi blev vist alle tre mere eller mindre enige om at den ikke var noget at råbe hurra for længere! tror kun den har nostalgien tilbage at hænge fast i. 2eren er ikke som sådan en fantastisk film, men noget kun bedre end den originale (efter mit hovede).
Nu vil jeg se dyner, og mange af dem!! be still my brain, I need sleep.

0 kommentarer:

Send en kommentar