Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

lørdag den 24. oktober 2009

Mosters fødselsdag

Den her weekend går godt nok hurtigt! Jeg kan slet slet ikke følge med! Jeg er også bare godt brugt efter de 14 dage i studieafsnittet på Aalborg sygehus syd.
I dag skulle vi til fødselsdag hos min moster kl 10 og der kom 42 mennesker.. 42! Det er altså mange. Det var sådan noget rundstykke, pålægs, bruch agtigt noget :) jeg klager ikke over sådan en morgenmad.Efter at morgenmaddelen var overstået kastede vi os over to af disse her kagekoner :D ja der er fløde på og jeg ved det er mærkelig.. men det smager altså virkeligt godt :) Brunsviger + fløde + slik = godt! kom ikke og dril mig med at jeg er sproglig student ;)
Nu er jeg jo nok mere eller mindre miljøskadet af at være weekend assistance i Kop&Kande, så folk må efterhånden mere eller mindre forventer (lære!) at få gaver derfra :) længe leve personale rabat. Min moster fik det store Grand Cru ovnfastefad i glas fra Rosendahl og som bonus (jeg havde ikke lige noget kort liggende) et 2par hygge-futte-strømper jeg købte en del pakker i Primark i London.

Tror resten af weekenden skal gå med at få styr på lejligheden, der lidt lever sit eget liv lige nu, lave forårsruller og så hente Fie hunden i morgen :D Fie skal ikke efterlades, det er hende der skal efterlade folk. ellers blive hun pivet. Sådan en pivling!

Men jeg glæder mig til at være hundesitter igen :)

4 kommentarer:

MissMuffin sagde ...

Hvor hyggeligt dun skal være hunde-sitter.
Jeg kan ikke undvære Emma og bliver nød til at satse på hun bliver 100 år!
Jeg synes også sån en brunsviger med fløde og en omgang snoller er mega godt!

Linebinevaskemaskine sagde ...

Emma lyder også som en rigtig dejlig hund :)
Daniel er jo fra Fyn og han syntes det er noget underligt noget med fløde og brunsviger sammen :D men det er bare godt!

Bitten sagde ...

Brunsviger med fløde er IKKE underligt :D Folk fra Fyn skal bare holde deres mund omkring den slags.

Og hvor er Fie fin!

Linebinevaskemaskine sagde ...

Bitten: Det er smukke Fie :)

Send en kommentar