Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

lørdag den 14. november 2009

2012 - enden er nær?

Før jeg så traileren tænkte jeg sårn lidt "jaja, jorden går under, vi dør allesammen på en frygtelig måde og så er det det...". Lidt skepsis er vel altid sundt :) Men da mig og Bitten var inde og se Zombieland, kom vi så til at se traileren.. og jeg må indrømme at jeg blev lidt fanget!
Så! vi hapsede en af Daniels venner og hans kæreste med i bio her i aften for at se den og jeg blev virkelig positivt overrasket! jamen altså sådan helt rigtigt..
Jo, plottet har været brugt før og historien var måske ikke heelt fantastisk men den var godt nok gennemført syntes jeg. Bulder, brag, action, følelser, lidt humor indimellem og bare følelsen af at blive overvældet. Jeg syntes bestemt den er værd at se :) ikke mindst på grund af freaken Woody Harrelson og en den mest fantastiske lille hund. Derudover vil jeg også godt indrømme at jeg var på vej til at knibe lidt tåre engang imellem, men hey! jeg er også en blød nylavet Candyfloss indvendig og udvendig ;)
Det er måske ikke den mest storslåede, oscar-vindene film nogensinde, men jeg var bestemt underhold og overvældet!
Nu vil jeg så sidde på nåle indtil jeg får set "New Moon" og derefter "Avatar" :) så er min lykke gjort!

Derudover jeg vil godt lige tilføje "Av for f....." jeg klippede mig selv i fingeren i dag under hekstisk julegave indpakning.. av! :(

2 kommentarer:

Bitten sagde ...

Var det lige så overvældende af og til, som det var i traileren? Regner nemlig med selv at tage ind og se den i løbet af den næste uge :D
Og føltes den lang? Det er min største bekymring.

God bedring med din finger!

Linebinevaskemaskine sagde ...

Det syntes jeg at den var :) man sidder sådan lidt og tænker "det var da voldsomt!" jeg syntes bestemt den er værd at se selvom den ikke er verdens bedste film ever. Jeg syntes faktisk ikke det er så galt, men medbring rigeligt sodavand og popcorn :)

Tak tak :)

Send en kommentar