Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

søndag den 8. november 2009

tøsehygge og tysklandstur

I går aftes var jeg sammen med en af yndlingstøserne og hendes storesøster, hvor vi råhyggede med god mad! og hinandens selskab selvfølgelig ;)


Pernille (storsøsteren) havde lavet et super lækkert ostegratineret pastafad med kalkun og spinat.

Dertil havde hun lavet nogle fantastiske parmesanboller. Jeg skal bestemt have lusket den opskrift ud af hende.. for dælen de var gode! Mmm god mad
Til dessert fik vi en af yndingsdesserterne, en sprød, sej pavlova med med letpisket fløde, blåbær og mandariner! der var jeg solgt på stedet.. Havde dog meget travlt med at spise den, så jeg glemte lige at tage et billede.
Idag
I morges blev jeg hentet af de to yndlingstøser, hvorefter vi kørte syd på for at grænseshoppe :) Vi startede i Fleggaard da de åbnede kl. 11 og aldrig har jeg været udsat for så mange utålmodige, mosende menneker der er fuldstændige ligeglade med at de kapper din akillessener over med deres vogn. Men tager man det stille og roligt går det nok, man bliver kun stresset hvis man vælger at lade sig stresse af så emsige mennesker.
Her er den del af vores indkøb vi fik stoppet i baggagerummet på den stakkels lille golf, vi manglede bar elige en enkelt butik :)


Vi blev også nød til at pakke ting på bagsædet :) er spændt på at smage mine Schwip-Schwap sodavand fra pepsi.

Resten af mine indkøb. Man skal hamstre alverdens slags nødder og marcipan mens man har chancen. Jeg fik også hamstret blå birkes, chokolate chips, krymmel (eeelsker krymmel), dåse mandariner og meget andet :D åh det var en god tur.
Nu tror jeg bare at jeg skal flade ud på sofaen resten af aftenen og måske hapse lidt chokolade :) en ny uge venter.

6 kommentarer:

MissMuffin sagde ...

Jeg vil også grænsehandle mandler, marcipan og krymmel!
Da jeg ligesom meddeler det til Kristian siger han, at han skal til Tyskland og se fodbold d. 20. december og der skal han da nok ta det med hjem..
Bah... Der er julen ligesom slut!

Linebinevaskemaskine sagde ...

åhhrr det er lidt sent i det i forhold til julekonfekten :( i må arrangere en tur her i november ;)

Pernille sagde ...

Det ser ud til du har haft en rigtig god tur til Tyskland! Hold da op en masse mandler! Hvad skal du bruge alle dem til!? Cathrine har også købt en masse mandler.. og hun kan ik lide mandler!

Linebinevaskemaskine sagde ...

Pernille: Kager, risalande og konfekt ;) du ved den vigtigste del af madpyramiden. det var også en super hyggelig tur :) haha det var altså også vildt billigt for de små poser mandler der.

Bitten sagde ...

Så mange fine ting! Jeg skulle vist have bestilt lidt mere med :D

Linebinevaskemaskine sagde ...

Bitten: jeg fik mange gode ting med hjem ;) men så skulle du bare kende til den selvkontrol jeg demonstrerede dernede :D

Send en kommentar