Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

onsdag den 18. november 2009

Shopping i Lidl

Se hvad Daniel har købt til os (læs: mig) :)


Jeg har længe haft et godt kig på den store sorte redskabskrukke fra Le Creuset :) det ser simpelthen bare så rodet og grimt ud som jeg har mine redskaber nu, så det kommer virkelig til at pynte i it lille køkken.
-

Vi havde fri allerede kl 12.30 i dag og jeg havde heldigvis plaget mig til at låne bilen i morges, så det var jo dejligt :) specielt med de lårfede stråle der skyllede ned over Aalborg da jeg fik fri!I sidste uge havde Lidl Arborio risotto ris på tilbud til 14 kr. Jeg havde egentlig glemt alt om det (ihvertfald i sidste uge), så jeg satsede på at de stadig havde lidt tilbage her i dag efter skole. Der er er nu ikke noget som en omgang shopping i Lidl :D desuden havde de også sukker til 6kr. kg.

De køre lidt i et bage-tema lige nu, så der er rigtig mange springforme, brødforme, muffinsforme, glasfade mm. til ret billige penge :) Tror måske jeg skal derind igen. Jeg havde allerede hjemmefra udset mig de her Cookiecutters 25 stk. for 35 kr :) det er da okay billigt og jeg har absolut ingen udstikkere!

Flået ud af pakken lige så snart jeg kom hjem :) der er sådan lidt af hvert og ikke kun juleudstikkere. Nu mangler jeg bare nogle gode opskrifter på nogle lækre småkager der skal udstikkes.


Der var også sådan en ring-dims med til at holde styr på dem, men tror måske bare at jeg finder en lille kasse til dem :)

Wee vi har fået gratis bio billetter til "Ved verdens ende" af Daniels lillesøster :) Hun vandt dem i en eller anden konkurrence, men den går ikke længere i Odense hvor hans familie bor i nærheden af. Så vi er så heldig at have fået dem og skal bruge dem her en af dagene :) Det er langt fra en film jeg selv kunne finde på at købe billet til, men jeg glæder mig alligevel :)

Er der forresten nogen af jer der har set "Shaun of the dead"? en romantisk komedie med zombier :D Vi har den liggende , stadig i folie, og overvejer snart at se den.

10 kommentarer:

Bitten sagde ...

Herlige shoppingkup, ser det ud til!
Jeg går ud fra, at udstikkerne skal prøves når vi skal bage småkager sammen :D

Shaun Of The Dead har jeg ikke set, men fik den sådan set anbefalet da jeg godt kunne lide Zombieland. Så måske den er et kig værd.

Linebinevaskemaskine sagde ...

du kan tro jeg medbringer dem :D har du egentlig prøvet at lave honinghjerter før? er listen so fare ikke: pebernødder, brunekager, en slags cookies...

Malou Klidmoster sagde ...

Uh, sikke en masse rare sager. Sådan en krukke vil jeg gerne ha' i rød.

Shaun Of The Dead er simpelthen så sjov. Den er meget engelsk og et godt bud på en anderledes zombiefilm. Hmm, jeg får helt lyst til at se den igen :-)

Linebinevaskemaskine sagde ...

klidmoster: det kan godt betale sig at jagte tilbud engang i mellem :) jeg kunne simpelthen ikke bestemme mig om den skulle være sort el. rød så jeg valgte det kedelige og sikre. men eeelsker den røde farve :) men så ville jeg jo også være nød til at køb en ny kitchenAid i rød :D

Nu bliver jeg nød til at se den snart så :) de folk jeg har snakket med har alle sagt at den var vildt sjov.

Piskeriset sagde ...

Shaun of the Dead er ganske underholdende! Jeg så den sammen med Bedstevennen for et halvt år siden, og vi gnækkede lystigt undervejs! :-D

Linebinevaskemaskine sagde ...

Piske: Jamen så er jeg overtalt :) så lige Hot Fuzz, der er med de samme skuespillere i hovedrollen. Så det kan næsten kun blive godt!!

Malene sagde ...

Må man spørge hvor det er lykkedes dig/Jer at få fat i den store Le Creuset redskabskrukke ? :)

Malene sagde ...

Må man spørge hvor det er lykkedes dig/Jer at få fat i den store Le Creuset redskabskrukke ? :)

Linebinevaskemaskine sagde ...

Malene: Jeg mener bestemt at det var i Kop & Kande :)

Malene sagde ...

Mange Tak :) Der vil jeg prøve at søge efter en :)

Send en kommentar