Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

mandag den 2. november 2009

Hvad har de nu fundet på? + Dorot hvidløgstest

Jo, det skal jeg sig dig! knust hvidløg frosset ned i små et-feds tern. Skal opbevares på frost og er lige klar til at blive poppet ud i wokken, marinaden osv.
Altså ideen er jo sådan set set smart nok og til en flad 5er i Fakta blev jeg nød til liige at tage sådan en med hjem til nærmere inspektion.


Forfra :)


20 stk's små hvidløgstern :) tror at jeg vil afprøve det når jeg skal lave wok mad i aften og evt. optø et tern i en lille skål og smage på det. Det er da en megt sjov ide ;) jeg skal nok lige give en nærmere vurdering af det ny påhit.
Det er altså ikke lutter lagkage at arbejde fredag lørdag og søndag efter en travl skole uge, jeg har faktisk ikke lavet andet end at pakke julegaver ind! Men det er dejligt, når der er gang i den og mange kunder at betjene :) Vi havde en kunde der vandt for 5000 kr Karen Blixen julepynt, det vildt dejligt at gøre mennesker glade. Og det er da alligevel en pæn præmie :) Vi har delt skrabelodder ud til hver ekspedition og heltdigvis var det en af de søde rare kunder der vandt! Nøj hvor var de glade :)
Hvidløgstest
Poppet ud af sin lille beholder, lille ned i min mini-margrethe til optøning mens jeg wokkede
Hvidløget valgte at beholde sin fine terninge form, efter at det var optøet. Måske for at kamuflere sin optøethed?? Anyway :) jeg fik smagt på sagerne (og har nu en frygtelig ånde) og jeg tror faktisk at det er et ganske snedigt produkt. Det smagte ihvertfald rimeligt stærkt og fungerede også godt i wok retten. Jeg tror det er bedst i retter der skal varmes op, men det må komme an på en tester med tzatziki!

11 kommentarer:

Anja sagde ...

Gud det var egentlig en smart ide. Spændt på at høre om de er som alm. friskpresset hvidløg. Synes hvidløgspresser er noget af det mest træls at gøre rent, så kunne godt blive fan af frossent hvidløg :P

Linebinevaskemaskine sagde ...

nemlig! mega smart, så jeg må gennemteste det i aften :) for man kan jo heller ikke bruge hvidløgspasta, da det er vildt sødt og ikke smager særlig meget af hvidløg

Maiken sagde ...

SMART - Så slipper man for at få hvidløgs fingre, der stinker i flere dage bagefter :)

Linebinevaskemaskine sagde ...

nemlig :) det er snedigt. utroligt man ikke har set det før egentlig.

MissMuffin sagde ...

I søstrene grene køber jeg presset hvidløg i olivenolie, et fantastisk produkt efter min mening:)
Jeg fik også handlet lidt julegaver i Imerco og Salling efter arbejde, men kom altså ikke længere end det, for så kom jeg til at købe berlinere i Salling- totalt ynglingskager:)

Bitten sagde ...

Sådanne må jeg have fat i! Tak for at dele testen med os andre.

Linebinevaskemaskine sagde ...

det er dælme da rigtigt :) det havde jeg helt glemt at "søstrene" havde. Åh berlinere :) endnu en bonus ved jul, de er bare så gode. men norske klejner er nu heller ikke tossede. Det er så hyggeligt at shoppe julegaver i gågaderne :)

Linebinevaskemaskine sagde ...

Bitten: Nu er det lidt billigere ting jeg lokker dig med ;) jeg er en villig tester til hver en tid :)

Anja sagde ...

Iiih, spændende spændende! Er tilfældigvis næsten løbet tør for hvidløg, så måske jeg skulle forbi fakta en af de nærmeste dage såjeg også kan prøve. Ellers lyder det fra søstrene grene også spændende.

Malou Klidmoster sagde ...

Hej Line

Det lyder jo meget praktisk med sådan nogle hvidløgsterninger. Jeg kan bare ikke lave være med at tænke på om de så er fyldt med 'kemi'. Var der nogen E-numre i?

Linebinevaskemaskine sagde ...

Klidmoster: har lige været fryseren og der er ikke skrevet E-numre på deklarationen. Indhold: hvidløg, soyabønneolie, salt, citronsaft :)

Send en kommentar