Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

søndag den 1. november 2009

Madplan

Jeg er ualmindelig stor fan af at lave en ugentlig madplan, når man kan mærke at krativiteten og overskudet lige er på retur for en periode. Det er lettere at handle ind, man får bedre og mere kreativt mad, mindre madspild da man udnytter de madvare man har og ikke mindst er det mere overskueligt hvis man skal have taget noget op fra fryseren dyb! alså madplanerne holder ikke altid for os, så de er mere en guideline end en slagplan :D
Her er hvad jeg har tænkt på i dag og i næste uge:
  • Søndag: en god bøf med hjemmelavede ovnkartofler (har lige købt 5 kg, så de skal bruges!) og en krydret tomat-flødesauce.
  • Mandag: Wok med kylling, sukkerærter, hvidkål, gulerødder mm.
  • Tirsdag: hj.lavet tomatsuppe (lave gulerods pølsehorn)
  • Onsdag: frisk pasta med ovnbagte krydder tomater, flødesauce og salat.
  • Torsdag: Skinkestang m. salat
  • Fredag: Butternut græskar suppe med æble
  • Lørdag: ??
  • Søndag: ??
Det bliver en god uge :)
Chefen skrev følgene SMS til mig 09.45 i morges: "har jeg forresten fortalt dig og Carsten at åbningstiden er ændret fra 11-16 til 10-15?"
Øøøh nej, det havde han ikke lige. Men nu er morgenmad da også stærk overvurderet, ikke? Var faktisk kun lige drysset ud af badet.. I det mindste havde vi da en time tidligere fri :)

Lige pt. har vi tilbud på disse her krydderi glas fra Rosendahl, til 10kr. så dem kom jeg altså til at købe lidt af :) nu skal jeg bare se om jeg kan få organiseret krydderiskabet bare en lille bitte smule.. Det er sq så træls når man åbner skabet og der falder stødt muskat ned over en nybagte brownie!!

2 kommentarer:

Bitten sagde ...

Hvordan kan de kun koste 10 kroner? :O De er jo så fine! Kan man reservere? Hehe.
En madplan er super smart, jeg har dog endnu ikke fået taget mig sammen til at lave én i den tid, jeg har levet alene.

Linebinevaskemaskine sagde ...

de er nemlig rigtig fine og jeg har på fornemmeren at jeg skal have købt mig en stak mere :) salling havde dem også til 10 kr for et stykke tid siden.

Send en kommentar